Διεθνή

Κορονοϊός: Εσείς θα… τρώγατε αυτή την τούρτα; video

Κορονοϊός: Εσείς θα… τρώγατε αυτή την τούρτα; video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έναν όχι και τόσο κομψό τρόπο έχουν εφεύρει κάποιοι Ιταλοί προκειμένου να καταπολεμήσουν το φόβο τους για τη νέα επιδημία, με τους σεφ να αναλαμβάνουν δράση και να φτιάχνουν… τούρτα σε σχήμα κοροναϊού.

Τη στιγμή που η επιδημία έχει στοιχίσει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων, το ιταλικό ταπεραμέντο δείχνει να αποτινάσσει κάθε ίχνος ευαισθησίας δημιουργώντας γλυκά εμπνευσμένα από τη μάστιγα της εποχής.

Στο κατάστημα Gelateria Infinito στα περίχωρα της Cremona – μια περιοχή  της Λομβαρδίας, όπου έχουν καταγραφεί και αρκετά κρούσματα, οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν ένα “Corona Cake”, το οποίο έχει τη μορφή του ιού COVID-19.

Κοροναϊός: Ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ τα «μαζεύει» για την δήλωση περί κατασκευασμένου ιού!

«Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ένα σοβαρό ζήτημα, αλλά τα προβλήματα δεν μπορούν να λυθούν με θλίψη και φόβο», δήλωσαν στην εφημερίδα Repubblica οι ιδιοκτήτες, Andrea Schirali και η σύζυγός του Daniela.

Ο κορονοϊός… σε τούρτα

«Το σημαντικό είναι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες και να παραμείνουμε ήρεμοι. Αν τρώμε ένα καλό παγωτό στο μεταξύ, σίγουρα δεν μπορεί να βλάψει», δήλωσαν.

Η Ιταλία έχει τα περισσότερα κρούσματα στην Ευρώπη και τα υψηλότερα ποσοστά θανάτου,ωστόσο οι κάτοικοι έχουν επιλέξει να διακωμωδήσουν την κατάσταση.

Ακόμη, στο Μιλάνο, κάποια μπαρ έχουν μετατρέψει την “ευτυχισμένη ώρα” σε “aperitiviruses”, όπου μπορούν να αγοραστούν απεριτίφ και σνακ με έκπτωση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X