Διεθνή

Κτηνωδία στην Ινδία: Βίασαν 3χρονη και την αποκεφάλισαν(pics)

Κτηνωδία στην Ινδία: Βίασαν 3χρονη και την αποκεφάλισαν(pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κτηνωδία στην Ινδία, περιστατικό της αλυσίδας βίας και βαρβαρότητας στη χώρα, τρίχρονη βιάστηκε και στη συνέχεια αποκεφαλίστηκε από τους βιαστές της.

Σύμφωνα με ινδικά μέσα ενημέρωσης, έγιναν τρεις συλλήψεις, οι δράστες απήγαγαν το κορίτσι από την αποβάθρα σιδηροδρομικού σταθμού την περασμένη εβδομάδα.

Αποτέλεσμα εικόνας για beheaded 3 years india

Το σώμα της βρέθηκε κάτω από θάμνο, τυλιγμένο μέσα σε πλαστική σακούλα, σε περιοχή κοντά σε αστυνομικό τμήμα και σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από τον σιδηροδρομικό σταθμό, το βράδυ της Τρίτης.

Για τη σοκαριστική υπόθεση συνελήφθησαν τρία άτομα ενώ για τον εντοπισμό του κεφαλιού της 3χρονης επιστρατεύτηκαν ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι.

Αποτέλεσμα εικόνας για beheaded 3 years india

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, την ώρα που η 3χρονη κοιμόταν με τη μητέρα και τον σύντροφό της. Ο άνδρας αυτός είναι ένας από τους τρεις συλληφθέντες. Μετά την εξαφάνιση της μικρής, η μητέρα της έκανε καταγγελία στην αστυνομία, ενημερώνοντας πως στο περιστατικό δεν αποκλείεται να εμπλέκεται και ο σύντροφός της.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στη φυλακή την Τρίτη και ο ρόλος του στον αποτρόπαιο φόνο του κοριτσιού διερευνάται.

Αποτέλεσμα εικόνας για beheaded 3 years india

Οι αρχές είδαν το οπτικό υλικό από το κύκλωμα ασφαλείας του σιδηροδρομικού σταθμού και αναγνώρισαν τους δύο βασικούς κατηγορούμενους, τους οποίους και συνέλαβαν.

Η κατάθεση των δύο ανδρών προκαλεί σοκ και τρόμο, καθώς ομολόγησαν πως αποκεφάλισαν το 3χρονο κορίτσι ενώ πριν το είχαν βιάσει και στραγγαλίσει.

Ένας από τους  δολοφόνους, ο Ρίνκου Σαχού, πρόσφατα εγκατέλειψε τη φυλακή για απαγωγή ενός πεδίου που προσπάθησε να το σκοτώσει το 2015.

Ο Rinku και ο φίλος του Kailash, φέρεται να δήλωσαν στην αρχή ότι συμμορία-βίασε το παιδί για μια ολόκληρη μέρα και την στραγγάλισαν επειδή δεν σταματούσε να κλαίει.

Η αστυνομία συνέλαβε επίσης τον Monu Mandal, ο οποίος ήταν με τη μητέρα του παιδιού στην πλατφόρμα, και πιστεύεται ότι είναι συνεργάτης τους.

Ο Μόνου διερευνάται για εμπορία παιδιών,όπως δήλωσε η αστυνομία.

Ενώ μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει το κεφάλι της άτυχης 3χρονης.

Πηγή:Daily Mail

Επιμέλεια  Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Στημένο τροχαίο στην Ινδία με θύμα 19χρονη που είχε καταγγείλει βιασμό από βουλευτή

Ινδία: Ξύρισαν τα κεφάλια μητέρας και κόρης επειδή αντιστάθηκαν σε απόπειρα βιασμού

Ινδία: Καταδικάστηκαν έξι άνδρες για βιασμό και δολοφονία 8χρονης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X