Διεθνή

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η συγκλονιστική ιστορία της Μάργκο – Σε δευτερόλεπτα έχασε το σπίτι της! video

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η συγκλονιστική ιστορία της Μάργκο – Σε δευτερόλεπτα έχασε το σπίτι της! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η νεαρή Μάργκο είναι κάτοικος Μικολάιβ, μιας πόλης στη νότια Ουκρανία κοντά στη Μαύρη Θάλασσα, στις όχθες του ποταμού Ίνγκουλ. Είναι ένα από τα σημαντικά λιμάνια της χώρας και πρωτεύουσα της ομώνυμης περιφέρειας με πληθυσμό 439.915 κατοίκους.

Από την ημέρα που εισέβαλε ο ρωσικός στρατός οι άντρες έχουν μείνει να υπερασπιστούν τα σπίτια τους και τα γυναικόπαιδα έχουν πάρει το δρόμο της προσφυγιάς με την ελπίδα να επιστρέψουν όταν όλα θα έχουν τελειώσει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by РЕСНИЦЫ|БРОВИ|НИКОЛАЕВ| (@margo__eyelashes)

Η Μάργκο, μέχρι χθες, ζούσε όπως όλες οι νέες γυναίκες της ηλικίας της. Εργαζόταν ως μακιγιέζ, είχε το δικό της εισόδημα, μπορούσε να ταξιδέψει, να βγει με τους φίλους της και να διασκεδάσει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by РЕСНИЦЫ|БРОВИ|НИКОЛАЕВ| (@margo__eyelashes)

Οι φωτογραφίες και τα stories της στο Instagram ήταν γεμάτα χαρούμενες εικόνες και με στιγμιότυπα από τις δουλειές της όπου προέβαλε τις ικανοποιημένες πελάτισσες της. Όλα αυτά μέχρι την ημέρα που η χώρα κατελήφθη από τους Ρώσους εισβολείς. Μέσα σε λίγα 24ωρα τα πάντα άλλαξαν και η Μάργκο αναγκάστηκε να το διαπιστώσει με τον πλέον σκληρό τρόπο.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αντίστροφη μέτρηση για την έφοδο των ρωσικών δυνάμεων στο Κίεβο

Πριν πάρει την μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει το Μικολάιβ, έχοντας ενημερωθεί ότι επίκειται μαζικός βομβαρδισμός, επιχείρησε να επιστρέψει στο σπίτι της για να δει αν όλα είναι εντάξει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by РЕСНИЦЫ|БРОВИ|НИКОЛАЕВ| (@margo__eyelashes)

Όμως οι βόμβες την είχαν προλάβει. Η Μάργκο έφτασε λίγες ώρες μετά κι αφού είχε προηγηθεί επίθεση με πυραύλους πολύ κοντά στη γειτονιά της. Ένας απ’ αυτούς έπληξε το σπίτι της και το αποτέλεσμα το βλέπετε στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

https://www.youtube.com/watch?v=XGrUN1_EfXc

«Μέσα σε ένα λεπτό έχασα και το σπίτι μου και το αυτοκίνητο μου» ακούγεται να λέει η Μάργκο. «Αμέσως μετά έφυγα από τη χώρα» θα πει ώρες μετά στη σύντομη επικοινωνία που είχαμε μαζί της. Σε μια συνομιλία που φοβήθηκε ακόμα και να αποκαλύψει τον τελικό προορισμό της. Έχει πάθει ισχυρό σοκ και διακατέχεται από φοβίες. Δεν είναι δα και λίγο πράγμα να δεις από τη μια στιγμή στην άλλη το σπίτι σου να γίνεται στάχτη. Πλέον η Μάργκο αισθάνεται ασφαλής όμως δεν ξεχνά τι έχει αφήσει πίσω της.

Η φωνή της είναι τα stories που συνεχίζει να ανεβάζει στο Instagram. Πλέον δεν αφορούν παλιές ανέμελες στιγμές, ούτε εικόνες από την δουλειά της. Δείχνουν τον όλεθρο του πολέμου που αύριο μπορεί να χτυπήσει και την δική μας πόρτα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X