Διεθνή

Σάλος στην Τουρκία με τον γιο του Ερντογάν – «Δεν υπηρέτησε στο στρατό»

Σάλος στην Τουρκία με τον γιο του Ερντογάν – «Δεν υπηρέτησε στο στρατό»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σάλο έχουν προκαλέσει στην Τουρκία δημοσιεύματα ΜΜΕ, που υποστηρίζουν ότι ο πρωτότοκος γιος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Αχμέτ Μπουράκ, δεν υπηρέτησε στο στρατό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Cumhuriyet, ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP), Ουσάκ Εζκάν Γιαλίμ, έχει καταθέσει σχετική ερώτηση στον υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ. Τα ερωτήματα που θέτει είναι τα εξής:

– Ο Αχμέτ Μπουράκ Ερντογάν, γιος του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία; Εάν το έπραξε, ποια χρονική περίοδο.

– Ισχύει πως ο Μπουράκ Ερντογάν εξαιρέθηκε από τη στρατιωτική θητεία λαμβάνοντας μια πλαστή ιατρική γνωμάτευση; Εάν ισχύει, ποιος είναι ο λόγος της εξαίρεσης; Και ποιο νοσοκομείο εξέδωσε τη συγκεκριμένη γνωμάτευση;

O μοιραίος γιός Αχμέτ Μπουράκ που σκότωσε τραγουδίστρια με το αυτοκίνητο

O 40χρονος γιος του Ερντογάν, Αχμέτ Μπουράκ, ένας κατά τα φαινόμενα «προικισμένος» νέος, ο οποίος μέσα σε πολύ λίγα χρόνια πέτυχε πάρα πολλά. Η αρχή της ανοδικής πορείας του νεαρού Μπουράκ συνέπεσε με την περίοδο της ακμής του πατέρα του στο ΑΚΡ και στα πολιτικά πράγματα της Τουρκίας.
Ο υιός Ερντογάν είχε από μικρός απασχολήσει τα ΜΜΕ της χώρας του, όταν ακόμη ο Ταγίπ ήταν ο πανίσχυρος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης. Οι υψηλές γνωριμίες αποδείχθηκαν χρήσιμες όταν το 1998 κτύπησε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα τη γνωστή τραγουδίστρια Σεβίμ Τανουρέκ, η οποία ελάχιστα εικοσιτετράωρα αργότερα εξέπνευσε. Λίγες ημέρες μετά, ο Μπουράκ Ερντογάν, εμφανίστηκε να διαθέτει δίπλωμα και τελικά με άνωθεν παρεμβάσεις ξεμπέρδεψε με ένα μικρό χρηματικό πρόστιμο…

Ο πατέρας του Τσιτσιπά απαντά για τον σάλο με την ανάρτηση του γιου του για τα Harrods!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X