Διεθνή

Συναγερμός στο Τέξας: Αναφορές για νεκρούς στο μουσικό φεστιβάλ του ράπερ Τράβις Σκοτ

Συναγερμός στο Τέξας: Αναφορές για νεκρούς στο μουσικό φεστιβάλ του ράπερ Τράβις Σκοτ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αρκετοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στο μουσικό φεστιβάλ φεστιβάλ Astroworld που διεξαγόταν στο NRG Park του Χιούστον, στο Τέξας, όπου είχαν συρρεύσει χιλιάδες θαυμαστές του ράπερ Τράβις Σκοτ.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για καρδιακή προσβολή που υπέστησαν αρκετοί συμμετέχοντες. Πολλά ασθενοφόρα έσπευσαν στο φεστιβάλ, με την Πυροσβεστική να αναφέρει στο ABC 13 ότι παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες, (CPR), σε τουλάχιστον δύο άτομα.

Οι Αρχές δήλωσαν στο FOX 26 ότι το περιστατικό είναι επιπέδου 2, εξαιτίας του αριθμού των κλήσεων που έλαβαν από το ταραγμένο πλήθος. Δεν έχει ξεκαθαρίσει τι προκάλεσε τους αναφερόμενους θανάτους και τις καρδιακές ανακοπές.

Η τραγωδία που φέρεται να έχει συμβεί, έρχεται λίγες ώρες μετά την αναταραχή που προκλήθηκε στο NRG Park, όπου είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει το φεστιβάλ. Πολλοί συμμετέχοντες ποδοπατήθηκαν καθώς ο κόσμος έσπευδε να μπει μέσα στον συναυλιακό χώρο.

Μόλις μπήκαν μέσα, αρκετοί άρχισαν να σκαρφαλώνουν στις φορητές τουαλέτες, ενώ το προσωπικό ασφαλείας προσπαθούσε να συγκρατήσει τον κόσμο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X