Διεθνή

Συνάντηση Μπάιντεν – Πούτιν στη Γενεύη: Επεισόδιο μεταξύ Αμερικανών και Ρώσων δημοσιογράφων (vid)

Συνάντηση Μπάιντεν – Πούτιν στη Γενεύη: Επεισόδιο μεταξύ Αμερικανών και Ρώσων δημοσιογράφων (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η σύνοδος κορυφής μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν έχει ξεκινήσει στη Γενεύη και οι δημοσιογράφοι και στις δύο πλευρές είναι σε «πυρετό», με αποτέλεσμα στα πρώτα λεπτά της συνάντησης των δύο ηγετών να ανάψουν τα αίματα.

Δημοσιογράφος του CBS έγραψε πως μια ομάδα Ρώσων δημοσιογράφων ήταν τόσο ανυπόμονη να κάνει τη δουλειά της, που εμπόδισε Αμερικανό ηχολήπτη να μπει στον χώρο εγκαίρως!

«Όσος σχεδιασμός και αν υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις» (και είναι πολύς) πάντα κάτι τρελό συμβαίνει. Σε αυτή την περίπτωση, ήταν μια μεγάλη ομάδα Ρώσων δημοσιογράφων που εμπόδισαν τον ηχολήπτη του αμερικανικού Τύπου να μπει στο δωμάτιο εγκαίρως» έγραψε σχετικά.

Η συνάντηση αναμένεται να διαρκέσει 4 με 5 ώρες, με συζητήσεις πάνω σε θέματα όπως ο έλεγχος των εξοπλισμών, οι επιθέσεις χάκερ και οι παρεμβάσεις σε εκλογές. Ωστόσο, όπως αναφέρει το Reuters, σε ένδειξη των τεταμένων σχέσεων, δεν θα περιλαμβάνονται σε αυτήν γεύματα, ενώ οι δύο ηγέτες θα πραγματοποιήσουν ξεχωριστές συνεντεύξεις Τύπου αντί για μία κοινή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X