Διεθνή

Συρία: Ο Τραμπ θα ανακοινώσει κυρώσεις για την Τουρκία

Συρία: Ο Τραμπ θα ανακοινώσει κυρώσεις για την Τουρκία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συρία: ο Τραμπ είναι έτοιμος να ανακοινώσει τις επόμενες ώρες αυστηρές κυρώσεις στην Τουρκία.

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση «σκληρών» μέτρων από τις ΗΠΑ, όπως είπε ο Μιχάλης Ιγνατίου στο δελτίο ειδήσεων του OPEN TV.

Συνεχίζεται η… παράνοια του ενοίκου του Λευκού Οίκου, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ είναι αποφασισμένος να λάβει «σκληρά» μέτρα κατά των Τούρκων.

Ο Μιχάλης Ιγνατίου, ανταποκριτής του OPEN TV στην Ουάσινγκτον, μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στην αμερικανική πλευρά και υποστήριξε πως είναι θέμα ωρών να ανακοινωθούν τα μέτρα που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε ασφυκτική πίεση της τουρκικής οικονομίας.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε επαφές με τον στενό συνεργάτη του στο Κογκρέσο Ρεπουμπλικάνο Γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκρέιαμ, αλλά και τους Δημοκρατικούς για την επιβολή κυρώσεων.

«Aσχολούμαστε με τον Λίντσεϊ Γκρέιαμ, και πολλά μέλη του Κογκρέσου, συμπεριλαμβανομένων των Δημοκρατικών, για την επιβολή ισχυρών κυρώσεων στην Τουρκία. Το υπουργείο Οικονομικών είναι έτοιμο, μπορεί να χρειαστεί πρόσθετη νομοθεσία. Υπάρχει μεγάλη συναίνεση για αυτό. Η Τουρκία ζήτησε να μην γίνει κάτι τέτοιο. Μείνετε συντονισμένοι!» ανέφερε μέσω του Twitter ο Τραμπ.

Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Μιούτσιν είναι ο αρμόδιος που θα ανακοινώσει τις κυρώσεις όταν και όποτε αποφασιστούν από τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X