Διεθνή

Βασιλικοί γάμοι: Παντρεύεται η πριγκίπισσα της Ιορδανίας Ιμάν με τον Έλληνα Δημήτριο Θερμιώτη

Βασιλικοί γάμοι: Παντρεύεται η πριγκίπισσα της Ιορδανίας Ιμάν με τον Έλληνα Δημήτριο Θερμιώτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ανακοίνωσε ότι η 26χρονη κόρη της, πριγκίπισσα Ιμάν, παντρεύεται την επόμενη εβδομάδα, συγκεκριμένα την Κυριακή 12 Μαρτίου, με τον ελληνικής καταγωγής 28χρονο Δημήτριο-Τζαμέλ Θερμιώτη.

Σε λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε βίντεο με φωτογραφίες από την ημέρα της γέννησης της κόρης της, στιγμές με τον πατέρα της βασιλιά Αμπντάλα, με τους γονείς της ως έφηβη και στο πλευρό του μελλοντικού της συζύγου.

Το βίντεο έκλεισε με μια φωτογραφία της Ιμάν να φοράει μια διαμαντένια τιάρα της μητέρας της. Η βασίλισσα Ράνια στη λεζάντα έγραψε:

“Την πρώτη φορά που κράτησα το κοριτσάκι μου, ήξερα ότι η ζωή μου δεν θα ήταν ποτέ η ίδια. Σε μια εβδομάδα, θα γίνει νύφη. Πολύτιμη μου Ιμάν, είμαι τόσο χαρούμενη για σένα και τόσο περήφανη για όλα όσα είσαι.”

Ο βασιλιάς Αμπντάλα και η βασίλισσας Ράνια, παντρεύτηκαν το 1993. Έχουν τέσσερα παιδιά τον διάδοχο του θρόνου Χουσεΐν 28 ετών, είναι αρραβωνιασμένος και θα παντρευτεί το καλοκαίρι, την πριγκίπισσα Ιμάν 26 ετών, την πριγκίπισσα Σάλμα 22 ετών, και τον πρίγκιπα Χάσεμ 18 ετών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Hashemite Court (@rhcjo)

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X