Κοινωνία

Δολοφονία επιχειρηματία στις Σέρρες: Οι μαρτυρίες κατοίκων που οδήγησαν στη σύλληψη μάνας-γιου

Δολοφονία επιχειρηματία στις Σέρρες: Οι μαρτυρίες κατοίκων που οδήγησαν στη σύλληψη μάνας-γιου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Φως» αρχίζει να πέφτει στη δολοφονία του επιχειρηματία, Γιώργου Γρηγοριάδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι στη Νιγρίτα Σερρών. Για την υπόθεση έγιναν προσαγωγές, μίας μητέρας και του γιου της, με τον ένα εξ αυτών να φέρεται πως έχει ομολογήσει.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, ο άνδρας που προσήχθη είχε έντονο διαπληκτισμό με τον Γρηγοριάδη με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και να προκληθούν εκδορές στο πρόσωπο του επιχειρηματία. Οι εκδορές στο πρόσωπο του επιχειρηματία και οι μαρτυρίες κατοίκων οδήγησαν τους αστυνομικούς στη μητέρα και τον 50χρονο γιο της.

Μετά τον διαπληκτισμό, ο 42χρονος επιχείρησε να επιστρέψει στο σπίτι και τότε δέχτηκε πισώπλατο χτύπημα από τον φερόμενο ως δράστη με αιχμηρό αντικείμενο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα βοήθησε τον δράστη να καθαρίσει την άσφαλτο.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή μάνας και γιου, με τη μητέρα να φέρεται πως έχει ομολογήσει ότι βοήθησε τον γιο της να βάλει το άψυχο σώμα του 42χρονου στο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια ο 50χρονος φέρεται να άφησε τη σορό σε αρδευτικό κανάλι.

Ο 50χρονος κατοικούσε στο ισόγειο του απέναντι σπιτιού από αυτό που ανακαίνιζε ο 42χρονος επιχειρηματίας. Η μητέρα του 50χρονου έμενε στον πρώτο όροφο του ίδιου οικήματος.

Μητέρα και γιος θα οδηγηθούν το πρωί της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου 2020 στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Σέρρες: Δολοφόνησαν τον επιχειρηματία Γιώργο Γρηγοριάδη στα γενέθλιά του! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X