Media

Έλενα Χριστοπούλου: Απάντησε για το «unfollow» στην Καγιά

Έλενα Χριστοπούλου: Απάντησε για το «unfollow» στην Καγιά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Έλενα Χριστοπούλου και η Βίκυ Καγιά μπορεί να συνεργάστηκαν άψογα στο GNTM, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι καρδιακές φίλες και πως κάνουν τα πάντα μαζί! Και ένα unfollow ήταν αρκετό για να μας δείξει πως δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Εχθές έγινε ένας μικρός χαμός στις εκπομπές και στο διαδίκτυο – λες και δεν έχουμε άλλα προβλήματα- καθώς μαθεύτηκε πως η Έλενα Χριστοπούλου και η Βίκυ Καγιά δεν κάνουν η μια follow την άλλη στο Instagram.

H manager και κριτής του «My Style Rocks εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και ξεκαθάρισε για τη σχέση της με τη Βίκυ, λέγοντας:

«Ξεκαθάρισμα κάνω πολύ μεγάλο και στο Instagram έχω ξεκινήσει και θα κάνω κι άλλο. Εσένα σε ακολουθώ, φυσικά.Κάνω ξεκαθάρισμα στην ψυχή μου, στη ζωή μου, στα επαγγελματικά μου και στα προσωπικά μου, ένα πολύ μεγάλο ξεκαθάρισμα που χρειαζόταν. Γιατί εγώ δεν μπορώ να προσποιούμαι, έχω πρόβλημα. Τη Βίκυ Καγιά δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Δεν σημαίνει ότι δεν την εκτιμώ και δεν την σέβομαι, αλλά δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Κι έτσι είναι αυτό πολύ ειλικρινές. Εύχομαι να μην το κάνω μόνο εγώ και όλοι οι άλλοι να το παίζετε ότι είστε καλά με όλους».

https://youtu.be/9UwwVE9WRUI

Δείτε ακόμη: Εκνευρισμένοι οι κριτές του MasterChef με παίκτη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X