Media

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το ποσό που λαμβάνει ως παρουσιάστρια!

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το ποσό που λαμβάνει ως παρουσιάστρια!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ελένη Μενεγάκη τα κατάφερε και έχει κάνει τους πάντες στον μιντιακό κόσμο να μιλούν για εκείνη και την αποχώρηση της από το κανάλι του Alpha. Και από ότι φαίνεται, έχουμε και άλλες εξελίξεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Tv Έθνος, η παρουσιάστρια έχει ήδη ξεκινήσει να αδειάζει το καμαρίνι της και να στέλνει πολλά από τα πράγματα που έχει εκεί, στο σπίτι της στα Μελίσσια.

Φήμες θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να έχει στείλει επιστολή στους ιθύνοντες το καναλιού και να ανακοινώνει την αποχώρηση της, και όπως αναφέρει ξανά το δημοσίευμα του Tv Έθνος, η παρουσιάστρια δεν έχει κάποια ρήτρα στο συμβόλαιο της επομένως είναι ελεύθερη μόλις ολοκληρωθεί η εκπομπή της το καλοκαίρι.

Το χρηματικό ποσό που λαμβάνει η Μενεγάκη κάθε χρόνο! 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Γιώργο Πετρίδη και τις αποκαλύψεις που έκανε στο Πρώτο Θέμα, η Ελένη Μενεγάκη λαμβάνει ένα εξαιρετικά υψηλό ποσό για τις υπηρεσίες της ως παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Το καλοκαίρι του 2015 που ο κόσμος έκανε ουρές στα ΑΤΜ για να σηκώσει τα 60 ευρώ που δικαιούνταν ως ημερήσιο όριο ανάληψης, η Ελένη Μενεγάκη υπέγραφε το ισχυρότερο συμβόλαιο της ελληνικής τηλεόρασης με καθαρές μηνιαίες απολαβές 160.000 ευρώ, τουτέστιν 1,8 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Επίσης, εισέπραττε έξτρα από χορηγίες και άλλα 200.000 ευρώ ετησίως που προέκυπταν από τη διαφημιστική τοποθέτηση προϊόντων μέσα από την εκπομπή της».

Βέβαια, είναι γνωστό ότι η παρουσιάστρια έχει το υψηλότερο συμβόλαιο στην τηλεόραση αλλά όταν διαβάζεις το ακριβές νούμερο (αν ισχύει, φυσικά), παθαίνεις ένα μικρό αμόκ!

Δείτε ακόμη: Η Νάταλι Κακκαβά ξεσπά! “Κανένα Mega δεν επιστρέφει”

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X