Ελλάδα

Ο πρίγκιπας Κάρολος στο σκάφος της Γιάννας Αγγελοππούλου

Ο πρίγκιπας Κάρολος στο σκάφος της Γιάννας Αγγελοππούλου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που σε ντοκιμαντέρ το οποίο πρόκειται να προβληθεί με αφορμή τα 20 χρόνια από το θάνατο της Νταϊάνας, η πριγκίπισσα εξομολογείται   πως το σεξ με τον Κάρολο ήταν περίεργο, ο διάδοχος του αγγλικού θρόνου παραθέριζε στην Κέρκυρα με τη σύζυγό του (και τότε ερωμένη του) Καμίλα, η οποία έχει και τον τίτλο της δούκισσας της Κορνουάλης.

Στην Κέρκυρα ήταν  προσκεκλημένοι στο υπερπολυτελές σκάφος «Οkto» από τον Θόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η είδηση έγινε θέμα στον βρετανικό Τύπο με την Daily Mail να δημοσιεύει φωτογραφίες από την συνάντηση των Ελλήνων επιχειρηματιών με τους γαλαζοαίματους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα έκαναν μία βόλτα στο υπερπολυτελές σκάφος του ζεύγους Αγγελόπουλου, αξίας περίπου 54,5 εκατ. ευρώ.

Η Daily Mail δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το στιλ της Γιάννας Αγγελοπούλου, αναφέροντας πως ήταν πολύ λαμπερή, φορώντας ένα μοβ πουκάμισο και μία πολύχρωμη παντελόνα.

Παρουσίασε επίσης την πολυτέλεια του νέου σκάφους της οικογένειας, το οποίο έχει μήκος 66 μέτρα, ενώ το ανοιχτό κατάστρωμα καταλαμβάνει  χώρο 80 τετραγωνικών μέτρων. Στο εσωτερικό του υπάρχει πισίνα (με φώτα που αλλάζουν χρώμα), καθώς και ξεχωριστός χώρος για φαγητό και για χορό.

Διαθέτει επίσης ένα γυμναστήριο στην κορυφή του καταστρώματος, μια τραπεζαρία και μια αίθουσα κυκλικού κινηματογράφου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X