Ελλάδα

14 αστυνομικοί σε καραντίνα: Άνδρας Αλβανικής καταγωγής τους έφτυσε λέγοντας πως έχει κορονoϊό

14 αστυνομικοί σε καραντίνα: Άνδρας Αλβανικής καταγωγής τους έφτυσε λέγοντας πως έχει κορονoϊό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε περιπέτεια άνευ προηγουμένου για 14 αστυνομικούς, κατέληξε μια κλήση ρουτίνας για νεαρό άτομο που προκαλούσε φθορές σε οχήματα στη Βούλα.

Ο άνδρας κατά την διάρκεια ελέγχου καθώς διαπιστώθηκε να σπάει καθρέφτες οχημάτων στην συμβολή των οδών Σαπφούς και Φειδίου, ξεκίνησε να βρίζει αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ και να τους φτύνει λέγοντας τους πως έχει κορωνοϊο! Τόνισε μάλιστα ότι είχε επιστρέψει  πρόσφατα από την Αγγλία!  

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Βούλας όπου και συνέχισε να φτύσει αστυνομικούς. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο άνδρας είχε πράγματι επιστρέψει από την Αγγλία και άμεσα ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους. Οι 14 αστυνομικοί,12 της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και δύο του Αστυνομικού Τμήματος, υποβλήθηκαν σε τεστ για να διαπιστωθεί αν έχουν προσβληθεί από τον ιο, ενώ τέθηκαν και σε καραντίνα 14 ημερών.

Ο 26χρονος είναι αλβανικής καταγωγής και το περιστατικό σημειώθηκε στις 23:00 το  βράδυ της Κυριακής. Ο ίδιος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη και αντιμετωπίζει και το σχετικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ.

Κατά πληροφορίες ο 26χρονος έχει μεταφερθεί στο Δρομοκαΐτειο καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Το πλέον ανησυχητικό, όμως, είναι ότι όπως ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί από τους γιατρούς του Δρομοκαΐτειου, ο νεαρός Αλβανός βρέθηκε εμπύρετος με 38 πυρετό, γεγονός που τον καθιστά ύποπτο κρούσμα κορoνοϊού.

Δείτε ακόμη:

Πήλιο: Αρχιμανδρίτης μήνυσε πιστή που πήγε στη Θεία Λειτουργία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X