Ελλάδα

17 Απριλίου 2019. Η χειρότερη μέρα για τον Κυριάκο

17 Απριλίου 2019. Η χειρότερη μέρα για τον Κυριάκο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η 17η Απριλίου δεν ήταν και η καλύτερη μέρα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ΝΔ. Μετά το θέμα που προέκυψε με την καταγγελία των καλλιτεχνών, που ζητούσαν να βγουν από το προεκλογικό σποτ της ΝΔ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντιμετώπισε στην Πειραιώς γκρίνιες για κάποιους από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές.

Στο  στόχαστρο των συνεργατών του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης   βρίσκεται η Νίκη Τζαβέλα , ο Δημήτρης Καιρίδης και φυσικά ο Παύλος Ελευθεριάδης ο οποίος σύμφωνα με  δημοσίευμα της εφημερίδας των Συντακτών   σε άρθρο του στο «ΒΗΜΑ « το 2008 είχε στοχοποιήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για  τα δώρα της Siemens . Το σχετικό άρθρο  βρίσκεται  μάλιστα ακόμα και τώρα στην προσωπική του ιστοσελίδα για τις εκλογές :

«Στη χώρα μας η κυβέρνηση κάνει ότι δεν καταλαβαίνει είχε γράψει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ . Για παράδειγμα, στην περίπτωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η κυβέρνηση χωρίς να κάνει καμία έρευνα διακήρυξε ότι οι εξηγήσεις του για την καθυστέρηση πληρωμής των 138.000 ευρώ προς τη Siemens ήταν «ικανοποιητικές». Και όμως, ο βουλευτής παραδέχεται ότι δέχθηκε δωράκι από την εταιρεία. Το δωράκι, ισχυρίζεται, δεν ήταν το συνολικό ποσό, αλλά το ποσό των τόκων που θα έπρεπε να πληρώσει αν έκανε διακανονισμό, όπως όλοι οι απλοί πολίτες. Αν ο τόκος ήταν στο 5% για έναν χρόνο, τότε το δωράκι που δέχθηκε ήταν περίπου 7.000 ευρώ. Είναι κρίμα για τον νέο βουλευτή, διότι και ικανότητες έχει και ήθος. Το σφάλμα του ίσως μικρό. Το θέμα είναι όμως αλλού. Αν η κυβέρνηση έπαιρνε σοβαρά τα θέματα διαφθοράς, θα είχε ξεκινήσει τουλάχιστον κοινοβουλευτική έρευνα, ώστε να διαλυθούν οι όποιες σκιές για τον ίδιο και την πολιτική ζωή γενικότερα.»

Τι να πεί κανείς! Αμα έχουν τέτοιες απόψεις για τον αρχηγό τους οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές τότε λίγα λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι …

Πόντιοι εναντίον Μητσοτάκη για τον Καιρίδη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X