Media

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αναίσθητη στο χειρουργικό κρεβάτι! Φωτογραφία ντοκουμέντο του 1969

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αναίσθητη στο χειρουργικό κρεβάτι! Φωτογραφία ντοκουμέντο του 1969
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί και κυρίως όπως δεν είχαμε συνηθίσει να την βλέπουμε…

Μια συγκλονιστική φωτογραφία-ντοκουμέντο δημοσίευσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στον λογαριασμό που έχει φτιάξει για την μητέρα του στο Instagram, με το όνομα alikivougiouklakiofficial.

Στο εν λόγω προφίλ, που είναι αφιερωμένο στην “εθνική σταρ” της Ελλάδας, Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Γιάννης αναρτά συχνά φωτογραφικό υλικό, που δεν έχει ξαναδεί το φως της δημοσιότητας.

Μία τέτοια σπάνια φωτογραφία από το πολύ προσωπικό οικογενειακό άλμπουμ της Αλίκης Βουγιουκλάκη, δημοσίευσε ο μονάκριβος γιος της, συγκινώντας όσους παρακολουθούν τον λογαριασμό.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο χειρουργικό κρεβάτι

Στη φωτογραφία απεικονίζεται η Αλίκη χωρίς τις αισθήσεις της στο χειρουργικό κρεβάτι, λίγο πριν υποβληθεί σε καισαρική τομή για την γέννηση του Γιάννη.

«Βόμβες» από την μητέρα της Νανάς Καραγιάννη για την «χρυσή» διαθήκη! video

Όπως γράφει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στην ανάρτηση:

“Μια φωτογραφία πραγματικό ντοκουμέντο από μια σπουδαία καλλιτέχνη που υπήρξε για μένα και μια σπουδαία Μάνα.. Η μητέρα μου στις 4 Ιουνίου του 1969 ημέρα της γέννησης μου, στο χειρουργείο λίγο πριν την επέμβαση καισαρικής τομής”.

Δείτε την σπάνια φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

https://www.instagram.com/p/B4ZpBE4FsLj/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X