Ελλάδα

Αρχισαν να βγαίνουν των πολιτικών τα άπλυτα στη φόρα

Αρχισαν να βγαίνουν των πολιτικών τα άπλυτα στη φόρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ναι, ναι πολύ μ’ αρέσει. Ο Προβοκάτορας πολύ χαίρεται με τα άπλυτα των πολιτικών που βγαίνουν στη φόρα.

Πήρε ο Παύλος Πολάκης δάνειο 100.000 ευρώ από την Attica Bank και έπεσαν να τον φάνε (πάντως ο Προβοκάτορας θα θυμίσει την υπόθεση του Γιώργου Βουλγαράκη και πως ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό).

Από το σημείο αυτό μέχρι να του την πέφτουν οι ΚΙΝΑΛίτες που δεν έβγαλαν άχνα για τα 16 δισ δραχμές που αποκάλυψε ο Τσουκάτος την προηγούμενη εβδομάδα, η Σπυράκη που όπως αποκαλύφθηκε χρωστά δάνεια ύψους  713.000 ευρώ και ο Αδωνις που έχει οφειλή 623.000 ευρώ (αλήθεια μήπως είναι κόκκινα τα δάνεια του Αδωνι; Γιατί αν το 2007 παίρνεις 665.000 περίπου και το 2019 χρωστάς 623.000 ευρώ κάτι δεν ταιριάζει με τα τραπεζικά μαθηματικά περί εξυπηρέτησης δανείων), ε, η υποκρισία πάει σύννεφο.

Κακώς, κάκιστα ο Πολάκης πήρε το δάνειο. Αλλά κι΄ εσείς υποκριτές τολμάτε και μιλάτε; Βρε 500 εκατομμύρια χρωστούν τα κόμματά σας και δεν ζητάτε ούτε μία συγγνώμη από τους ταλαιπωρημένους από τα μνημόνια πολίτες. Και το χειρότερο είναι πως κάνετε τους κήνσορες, τους ηθικούς και τους τίμιους. Ουστ απ΄ εδώ. Να μην πω τίποτα για το πιο συμπαθές τετράποδο, γιατί δεν μου φταίει σε τίποτα να το παρομοιάζω με εσάς.

Ο Προβοκάτορας πάντως, το χαίρεται πάρα πολύ, να βγαίνουντα άπλυτα των πολιτικών στη φόρα. Ολα τα προηγούμενα είναι βούτυρο στο ψωμί του. Αντε και σε άλλες αποκαλύψεις για τα χρωστούμενα, τα απλήρωτα δάνεια, τα φέσια και τα κόλπα με το “πόθεν έσχες”.

Ο Προβοκάτορας

Το google στη λέξη χαμερπής βγάζει φωτό πασίγνωστου δημοσιογράφου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X