Ελλάδα

Tο δ.σ. του ΕΒΕ Χανίων θα δίνει τους μισθούς του σε ιδρύματα

Tο δ.σ. του ΕΒΕ Χανίων θα δίνει τους μισθούς του σε ιδρύματα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε ιδρύματα της περιοχής των Χανίων θα δίνεται ο οριζόμενος από τη νομοθεσία μισθός του προέδρου του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων (ΕΒΕΧ), όπως ανακοινώθηκε κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του φορέα από τον πρόεδρο του ΕΒΕΧ, Αντώνη Ροκάκη.

Παράλληλα ο κ. Ροκάκης κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου ζήτησε και από τα μέλη της διοίκησης να δηλώσουν εγγράφως ότι αρνούνται τις όποιες απολαβές έχουν από τη συμμετοχή τους σε όργανα του επιμελητηρίου ώστε τα χρήματα να παραμένουν στο ταμείο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΒΕΧ τα μέλη του Δ.Σ. έκαναν δεκτή την πρόταση του κ. Ροκάκη.

«Φιλοσοφία της νέας διοίκησης είναι ο εξορθολογισμός των εξόδων σεβόμενοι τα χρήματα των επιχειρηματιών μελών μας. Δεν αναλάβαμε τη διοίκηση του επιμελητηρίου για ίδιον όφελος, αλλά για να εκπροσωπήσουμε επάξια τους επιχειρηματίες του νομού και τα συμφέροντά τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίζουμε να περικόψουμε αρκετές δαπάνες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα κάνουμε «εκπτώσεις» στην ποιότητα του έργου που οφείλουμε και στοχεύουμε να πράξουμε» τόνισε κατά τη συνεδρίαση ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ.

Οικονομικό κλίμα : Βελτίωση στις επιχειρήσεις, επιδείνωση στα νοικοκυριά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X