Ελλάδα

Δημήτρης Ινδαρές: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τον τραυματισμό του

Δημήτρης Ινδαρές: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τον τραυματισμό του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ο τραυματισμένος σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές δίνει στη δημοσιότητα ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Ραγκούσης.

Μάλιστα, σε δήλωσή του ο κ. Ραγκούσης, απαντώντας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τονίζει πως «τον έστειλε στο νοσοκομείο η έκνομη κι αντισυνταγματική αστυνομική βία».

Αναλυτικότερα:

Εάν μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις, τότε ιδού δύο φωτογραφίες, δηλαδή 2.000 λέξεις ως απάντηση στα κατ’ εξακολούθηση ψεύδη του κ. Χρυσοχοίδη.

Πρόκειται για τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη κ. Δημήτρη Ινδαρέ, όπως τον έστειλε στο νοσοκομείο η έκνομη κι αντισυνταγματική αστυνομική βία που του ασκήθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι χωρίς ίχνος εισαγγελικής νομιμοποίησης. Ιδού λοιπόν το έργο Χρυσοχοΐδη-Μητσοτάκη. Ιδού λοιπόν ποιος κατέχει στην Ελλάδα τα πνευματικά δικαιώματα εκπροσώπησης του Γκέμπελς.

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις κ. Χρυσοχοΐδη

Νωρίτερα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «εμμονή στη στήριξη της ανομίας». Σε ανακοίνωση του υπουργείου τονίζεται ότι στην επιχείρηση εκκένωσης των κτιρίων υπήρχε από την αρχή εισαγγελέας που έχει κάνει αναλυτικές εκθέσεις, παραπέμπει στην ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ για τη χρήση, από αστυνομικό, ελαστικού σφαιριδίου «και όχι πλαστικής σφαίρας», που χτύπησε κοπέλα στην κατάληψη της οδού Παναιτωλίου και αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει:

«Τελικά όσοι πετάνε τούβλα και μολότοφ έχουν μόνο δικαιώματα και είναι υπεράνω του νόμου; Ας συνέλθουν».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X