Ελλάδα

Δολοφονία στον Πειραιά: Ο 52χρονος που εκτελέστηκε και οι… νονοί της νύχτας

Δολοφονία στον Πειραιά: Ο 52χρονος που εκτελέστηκε και οι… νονοί της νύχτας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ως ακόμη ένα επεισόδιο στον ακήρυχτο πόλεμο των «νονών» της νύχτας, που ξεκίνησε μετά τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου στο Χαϊδάρι, τον Ιανουάριο του 2018, αντιμετωπίζει η αστυνομία τη δολοφονία, χθες βράδυ, ενός 52χρονου στα Ταμπούρια του Πειραιά.

Πώς “βλέπει” την εκτέλεση στον Πειραιά η Αστυνομία

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι δράστες που εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου ήταν δυο. Είχαν κρυφτεί σε αυτοκίνητο και περίμεναν το θύμα τους έξω από το σπίτι του στο Ταμπούρια. Όταν ο 52χρονος πάρκαρε το αυτοκίνητό του, όπλισαν και ξεκίνησαν για να εκτελέσουν την «εντολή» που είχαν λάβει. Την ώρα που έμπαινε στην πολυκατοικία, οι δράστες πέρασαν από το σημείο με αυτοκίνητο και τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ, αφήνοντάς τον νεκρό.

Το θύμα ήταν άνθρωπος γνωστού «νονού» της νύχτας στον Πειραιά, τον οποίο είχαν προσπαθήσει να σκοτώσουν πέρυσι στην ακτή Κονδύλη αλλά είχε πάθει εμπλοκή το καλάσνικοφ των δραστών, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο 52χρονος που έπεσε νεκρός στα Ταμπούρια, είχε γίνει ξανά στόχοςδολοφονικής επίθεσης το 2010. Τότε, ο 52χρονος είχε δεχτεί επίθεση μέσα στο αυτοκίνητό του την ώρα που πήγαινε το παιδί του στο σχολείο. Από εκείνη την επίθεση είχε τραυματιστεί. Σημειώνεται ότι με παρόμοιο τρόπο είχε γίνει, το ’17 στα Γλυκά Νερά, η δολοφονία του Βασίλη Γρίβα, που έπεσε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του την ώρα που άφηνε το παιδί του στο σχολείο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X