Ελλάδα

Ένστολοι «πιάστηκαν στα χέρια» σε δημόσια θέα – Άφωνοι οι περαστικοί

Ένστολοι «πιάστηκαν στα χέρια» σε δημόσια θέα – Άφωνοι οι περαστικοί
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα… τουλάχιστον περίεργο περιστατικό μεταξύ ενστόλων συνέβη χθες σε δημόσια θέα στο κέντρο της πόλης, στα Χανιά. Οι δύο άνδρες «πιάστηκαν» στα χέρια αφήνοντας κυριολεκτικά άφωνους τους περαστικούς.

Τι συνέβη στα Χανιά

Αναλυτικά, όπως μεταδίδει το zarpanews, πρόκειται για έναν αστυνομικό της ομάδας Δίκυκλης Αστυνομίας (ΔΙΑΣ) και έναν σωφρονιστικό υπάλληλο-φύλακα της εξωτερικής φρουράς φυλακών οι οποίοι άρχισαν να τσακώνονται και ούτε λίγο-ούτε πολύ πιάστηκαν στα χέρια.

Άμεσα κινήθηκαν στο σημείο συνάδελφοί τους αστυνομικοί της άμεσης δράσης, όπου συνέλαβαν τον σωφρονιστικό υπάλληλο που φέρεται να επιτέθηκε στον αστυνομικό της ΔΙΑΣ, ενώ ο δεύτερος οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους.

Ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του σωφρονιστικού υπαλλήλου, ο οποίος κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως το επόμενο διάστημα.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της έντονης αντιπαράθεσης των δύο ένστολων, κάτι που αναμένεται να διευκρινιστεί τις επόμενες ώρες.

Πηγή: zarpanews.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X