Ελλάδα

Επιδόματα… κατά ριπάς! Αυτές τις μέρες θα πληρωθείτε!

Επιδόματα… κατά ριπάς! Αυτές τις μέρες θα πληρωθείτε!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μέσα στο επόμενο διάστημα, αναμένεται να πληρώσει ο ΟΠΕΚΑ τα χρήματα για τα προνοιακά επιδόματα, καθώς και για τα διατροφικά και τα αναπηρικά.

Επίσης θα πληρωθεί το επίδομα στεγαστικής συνδρομής, αυτό της στέγασης, το ΚΕΑ (σ.σ. Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) και τα επιδόματα για τους ανασφάλιστους υπερηλίκους.

Φυσικά έπεται και η πληρωμή των συντάξεων

Αυτή είναι η ενημέρωση του ΟΠΕΚΑ για τα επιδόματα

Στις 23 Αυγούστου, ημέρα Παρασκευή, αναμένεται να μπουν τα αναπηρικά, διατροφικά και προνοιακά επιδόματα που αφορούν στον μήνα Αύγουστο. Στο σύνολό τους, είναι 67,4 εκατομμύρια ευρώ και τα δικαιούνται 153.379 συμπολίτες μας.

Τρεις μέρες αργότερα, στις 26 Αυγούστου και ημέρα Δευτέρα, θα μπει το επίδομα ενοικίου σε εκείνους που είχαν κάνει ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέχρι και τις 31 Ιουλίου και μόνο εφόσον αυτή έχει εγκριθεί.

Την ίδια μέρα, 26 Αυγούστου, τα πληρωθούν επίσης τα επιδόματα των ομογενών. Συνολικά 304.000 ευρώ σε 8.656 ανθρώπους που το δικαιούνται για τον Αύγουστο. Αλλά και το επίδομα για την στεγαστική συνδρομή (σ.σ. 1.629 δικαιούχοι θα μοιραστούν λίγο πάνω από 380.000 ευρώ).

Στα 3.725,11 ευρώ η ανώτατη σύνταξη!

Μια μέρα μετά, στις 27 Αυγούστου (σ.σ. ημέρα Τρίτη), θα πληρωθεί το ΚΕΑ (σ.σ. Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) σε όσους έχουν στα… χέρια τους εγκεκριμένη αίτηση μέχρι τις 31 του Ιούλη. Πάνω από 482.000 μέλη από 272.643 νοικοκυριά θα μοιραστούν περίπου 57,5 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν είναι όμως… μόνο τα επιδόματα που έρχονται. Τέλος, την ίδια μέρα (σ.σ. 27.08.2019) θα πληρωθούν και οι συντάξεις, αλλά και τα επιδόματα για τους ανασφάλιστους υπερηλίκους για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X