Ελλάδα

Επίθεση Αδωνι Γεωργιάδη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Επίθεση Αδωνι Γεωργιάδη στον Κυριάκο Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ε, αυτό δεν το περιμέναμε. Φαντάζομαι ούτε ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ποιο; Μα την επίθεση του Αδωνι Γεωργιάδη εναντίον του. Και μάλιστα εντελώς απροκάλυπτα.

Η διαφωνία των δύο αντρών και η απροκάλυπτη πλέον επίθεση του αντιπροέδρου εναντίον του προέδρου της ΝΔ αφορά στο σκάνδαλο της Novartis, στο οποίο ο Αδωνις είναι εμπλεκόμενος.

Η αποκάλυψη της διαφωνίας, που οι πληροφορίες λένε ότι σοβούσε και η επίθεση εκδηλώθηκε στην εκπομπή της Ελλης Στάη στο Open με αφορμή την άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά: «Για μένα είναι πολύ μεγαλύτερο σκάνδαλο να αποδειχθεί σχέση της κυβερνήσεως με δικαστικούς λειτουργούς, από τη Novartis».

Η Ελλη Στάη διέκοψε τον Αδωνι Γεωργιάδη για να του υπενθυμίσει την άποψη που εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι δηλαδή «είναι σκευωρία, ένα κατασκεύασμα, αλλά δεν σημαίνει, προς Θεού, ότι δεν υπήρχε σκάνδαλο Novartis».

«Κατά τη γνώμη μου κάνει λάθος όποιος το λέει», ήταν η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Η Ελλη Στάη επέμενε και τον ρώτησε: «ο πρόεδρος του κόμματός σας;».

Και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απάντησε: «Ο οποιοσδήποτε».

Αποκαλύπτοντας έτσι πως στη Νέα Δημοκρατία επικρατεί μεγάλη ταραχή και κόντρες που φτάνουν ακόμα και μέχρι την αμφισβήτηση του αρχηγού.

Σκεφτείτε δε τι έχει να γίνει σε περίπτωση που οι η Εισαγγελές Διαφθοράς ζητήσει την άρση της ασυλίας του Αδώνιδος.

Οποίον όνειδος…

Και βεβαίως τρικούβερτες συγκρούσεις.

Ο Προβοκάτορας

Συνεργάτες του Κυριάκου “καρφώνει” η Ολγα Κεφαλογιάννη (βίντεο)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X