Ελλάδα

Έβρος: Βίντεο ντοκουμέντο με τους Τούρκους στην περιοχή Μελισσοκομείο (vid)

Έβρος: Βίντεο ντοκουμέντο με τους Τούρκους στην περιοχή Μελισσοκομείο (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι Τούρκοι παρακολουθούν στενά τις πυρετώδεις προετοιμασίες για την κατασκευή του φράχτη που θα είναι ενισχυμένος, ενώ έχει ήδη οριοθετηθεί το σημείο που θα στηθεί.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς και είναι έτοιμες για παν ενδεχόμενο και μία δεύτερη απόπειρα από πλευράς Τουρκίας να στείλει πρόσφυγες και μετανάστες στην Τουρκία, ενώ από σήμερα Παρασκευή πιάνουν δουλειά οι εκατοντάδες αστυνομικές δυνάμεις που στάλθηκαν στην περιοχή με συνεχείς περιπόλους και ενέδρες.

Δείτε το βίντεο από το Open:

Ο φράχτης

Τα σημεία που θα τοποθετηθεί ο φράχτης έχουν ήδη οροθετηθεί, καθώς έχει τοποθετηθεί λεπίδοφόρο συρματόπλεγμα. Ο φράχτης θα είναι ενισχυμένος είτε με πασσάλους είτε με τσιμεντένιες βάσεις, ανάλογα με την μορφολογία του εδάφους Ο φράχτης συνολικού μήκους 32,5 χιλιομέτρων θα κατασκευαστεί σε τρία σημεία και συγκεκριμένα στο «Πέταλο», στο «Κτήμα Τσιρώζη» και στην περιοχή «Νεραϊδότοπος» στο δέλτα του Έβρου.

«Περίεργη ησυχία» από την πλευρά της Τουρκίας

Εντυπωσιακή είναι η απουσία δηλώσεων από τους Τούρκους τον τελευταίο καιρό για το θέμα του Έβρου και τον υπό έγερση φράχτη. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ιγνατίου, αυτό ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι καταλαβαίνουν πως στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία συνοριακή διαφορά στην περιοχή και μάλιστα το παραδέχονται και οι ίδιοι.

Δείτε το βίντεο από το Open:

Δείτε ακόμη:

Σκάνδαλο στη Μαλακάσα: Εργο κόστισε 15 φορές παραπάνω

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X