Ελλάδα

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Τη σκότωσε και κάλεσε το ΕΚΑΒ – Σοκάρει η νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Τη σκότωσε και κάλεσε το ΕΚΑΒ – Σοκάρει η νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γυναικοκτονία έλαβε χώρα στο Ηράκλειο λίγο πριν από τις 8 το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ένας άνδρας φέρεται να σκότωσε τη σύντροφο/σύζυγό του στην περιοχή των Καμινίων. Ο δράστης μάλιστα, κάλεσε ΕΚΑΒ για να μεταβεί στην οικία τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθη ένας άνδρας Αλβανικής καταγωγής.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το cretalive.gr, ένας 39χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του με περίστροφο.

Το άγριο έγκλημα έγινε στην περιοχή των Καμινίων.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα, σύμφωνα με το neakriti.gr.

To έγκλημα σημειώθηκε σε ρετιρέ στην περιοχή κοντά στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Για την ώρα δεν έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η δολοφονία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να είχε προηγηθεί έντονος καυγάς μεταξύ του ζευγαριού και ότι αφού πυροβόλησε τη γυναίκα, ο δράστης ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Στην περιοχή επικρατεί μεγάλη αναστάτωση.

Νεότερες πληροφορίες…

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί, που έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν τον 39χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, και τη γυναίκα ρουμανικής, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο 39χρονος χρησιμοποίησε πυροβόλο όπλο ενώ φαίνεται ότι κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ως αποτέλεσμα οι αστυνομικοί αναμένουν να συνέλθει για να δώσει κατάθεση.

Μάλιστα, ο άνδρας φέρεται να κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και να ισχυρίστηκε ότι κάτι συνέβη στη σύντροφό του και αιμορραγούσε, χωρίς όμως να αναφέρει πυροβολισμούς. Οι γείτονες πάντως άκουσαν καυγά, ενώ στο σημείο έσπευσε και η άμεση δράση.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο 39χρονος φέρεται να είπε ότι δεν θυμάται τι συνέβη και ότι ενδέχεται να εκπυρσοκρότησε το όπλο. Μάλιστα, ο 39χρονος απασχόλησε και στο παρελθόν την αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο πυροβολισμούς, όμως αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για τις συνθήκες του εγκλήματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X