Ελλάδα

Η θυσία της Ντόρας και η καραμπόλα

Η θυσία της Ντόρας και η καραμπόλα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η πολύ μεγάλη θυσία της Ντόρας. Δείτε το παρασκήνιο. Ολα ξεκινούν από την ανάσα του ανιψιού του Κώστα Μπακογιάννη, που φαίνεται ότι την αισθάνεται έντονα στο σβέρκο του  ο Κυριάκο Μητσοτάκης και γι αυτό παίρνει τα μέτρα του.

Όπως φαίνεται ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θέλει δυο πρόσωπα από την οικογένεια Μπακογιάννη στην Α Αθήνας  καθώς έτσι θα ενισχυόταν ιδιαίτερα η οικογένεια της αδελφής του Ντόρας  η οποία όπως είναι γνωστό θέλει να δει τον γιο της σύντομα αρχηγό του κόμματος.

Έτσι λίγο πριν αποφασίσει να αποδεχθεί την επιθυμία του Κώστα Μπακογιάννη να είναι υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα, συμφώνησε με την αδελφή του Ντόρα να κατέβει βουλευτής στα Χανιά.

Έτσι και μικρότερος θα ήταν ο θόρυβος στα περί οικογενειοκρατίας, που θα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει  λιγότερα προβλήματα καθώς όλοι του λένε για το κληρονομικό χάρισμα του ανιψιού.

Ομως, η θυσία της Ντόρας για το… σπλάχνο της είχε και τις καραμπόλες της. Η κάθοδος της στα Χανιά προκάλεσε τον αποκλεισμό του Δημήτρη Καμπουράκη από το ψηφοδέλτιο των Χανίων της Νέας Δημοκρατίας.

Βλέπετε οι εκτιμήσεις και οι πρόχειρες μετρήσεις που έγιναν έδειχναν πως ο δημοσιογράφος ήταν ένας επικίνδυνος αντίπαλος. Απειλούσε την εκπρόσωπο της οικογένειας Μητσοτάκη.

Γιατί, για σκεφτείτε το ρεζιλίκι στο άντρο της οικογένειας Μητσοτάκη να έβγαινε πρώτος ο Καμπουράκης; Και η Ντόρα να έτρωγε τη σκόνη του.  Βεβαίως το ρεζιλίκι της Ντόρας θα ήταν και μεγάλη χαρά για τον Κυριάκο… Τόσο μεγάλη είναι η αγάπη τους.

Γιώργος Χρηστάκης

Το μυστικό δείπνο του Αλέξη με 6 εφοπλιστές

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X