Ελλάδα

«Ιανός» – Καρδίτσα: Αγωνία για ζευγάρι ηλικιωμένων στις Καστανιές Καρδίτσας

«Ιανός» – Καρδίτσα: Αγωνία για ζευγάρι ηλικιωμένων στις Καστανιές Καρδίτσας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέρρευσε η στέγη του σπιτιού όπου διέμεναν, και δεν είναι εύκολο για τους άνδρες της Πυροσβεστικής να πλησιάσουν να δουν την κατάστασή τους.

«Πνίγηκε» το Μουζάκι Καρδίτσας

Τεράστιες καταστροφές έχει υποστεί το Μουζάκι Καρδίτσας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται κατά μήκος του ποταμού Πάμισου, όπου έχει καταρρεύσει μεγάλο τμήμα του περιφερειακού δρόμου.

Σημαντικές ζημιές έχει υποστεί και το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό μίας 40χρονης γυναίκας που αγνοείται όταν επιχείρησε να περάσει τον πλημμυρισμένο δρόμο με το αυτοκίνητό της.

Πολύ μεγάλες καταστροφές έχει υποστεί και ο οικισμός Μαύρικα Καρδίτσας, όπως και άλλα χωριά της περιοχής με τους πυροσβέστες και του ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης να δίνουν ολονύχτια μάχη για να σώσουν ανθρώπους. Υπάρχουν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος, ενώ απειλούνται και άλλες περιοχές του δήμου από την μετακίνηση τεράστιων ποσοτήτων νερού.

Το απόγευμα της Παρασκευής, εξαιτίας της μανίας του «Ιανού» έπεσε η γέφυρα  «Μπαλάνου» στο Μουζάκι, με αποτέλεσμα να κοπεί η πρόσβαση προς την κοινότητα Πευκοφύτου του Δήμου Μουζακίου από τον δήμο Μουζακίου και όλη την Ανατολική Αργιθέα από την πρόσβαση προς την πόλη του Μουζακίου.

Την ίδια ώρα, στο Καρποχώρι Σοφάδων, λίγο πριν τις 08:00 το πρωί οι άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν μία τριμελή οικογένεια, ανάμεσα τους και ένα ανήλικο παιδί 3 ετών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X