Ελλάδα

Κυριάκο “καθάρισε” και τον μαρτυριάρη Κουκοδήμο

Κυριάκο “καθάρισε”  και τον μαρτυριάρη Κουκοδήμο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ωπα, ώπα Κυριάκο σαν να μην μας τα λες καλά. Καθόλου καλά. Μάλιστα άλλα μας λες δημοσίως και άλλα απεργάζεσαι με τους συνεργάτες σου στα γραφεία της Πειραιώς, για να μην πως σε καμία γιάφκα, αφού τόσο συνωμοτικά είναι αυτά.

Ομως, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον, όπως λένε και οι σοφοί άνθρωποι. Και τα άπλυτα που σχεδιάζεις, τα έβγαλε όλα στη φορά ο βουλευτής σου Κώστας Κουκοδήμος. Τί είπε το άξιο Νεοδημοκρατικό τέκνο; Διαβάστε τη δήλωσή του στο Flash Radio 99.4 και αν δεν κουφαθείτε τώρα, μη φοβάστε δεν θα κουφαθείτε ποτέ. Είπε λοιπόν ο παλιός πρωταθλητής του άλματος εις μήκος:

«Τον Οκτώβριο αν αναλάβει με το καλό ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, ίσως αναγκαστεί να μπει και σε ένα τέταρτο μνημόνιο η κυβέρνηση του Κυριάκου του Μητσοτάκη».

Μπίγκο. Ωστε Κυριάκο ετοιμάζεις τέταρτο μνημόνιο, αφού βεβαίως προηγουμένως, όπως ο κάθε σώφρων και διορατικός Ελληνας πρωθυπουργός, καταγγείλεις ότι βρήκες “καμένη γη”, “άδεια ταμεία”, επέδραμε σμήνος ακριδών και οι επτά πληγές του Φαραώ ωχριούν μπροστά στο χάος που σου παρέδωσε η “συμμορία των νεοκομμουνιστών” (όπως την αποκαλεί και ένας υπό μεταγραφήν στη ΝΔ βουλευτής).

Και τώρα να θέσουμε και ένα απλό ερώτημα. Ιδέες σαν κι΄αυτές του Κουκοδήμου συνάδουν με το ήθος και το πνεύμα της ΝΔ ή όχι;  Ρωτάω, γιατί αν δεν συνάδουν, τον βλέπω εκτός ψηφοδελτίων τον μαρτυριάρη Κώστα…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X