Ελλάδα

Μαχαιρίτσας: Η απάντηση του ΕΚΑΒ στην ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ

Μαχαιρίτσας: Η απάντηση του ΕΚΑΒ στην ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά την καταγγελία “βόμβα” της ΠΟΕΔΗΝ ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα είχε σωθεί αν υπήρχε ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού το ΕΚΑΒ εξέδωσε ανακοίνωση κατά της ΠΟΕΔΗΝ.

Το ΕΚΑΒ λέει πως το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ στο Βόλο έλαβε κλήση για περιστατικό στις 04:27 τα ξημερώματα Δευτέρας 9/9/2019 για την περιοχή Πτελέος Μαγνησίας.

Η κλήση σύμφωνα πάντα με το ΕΚΑΒ διαβιβάστηκε άμεσα σε Κινητή Μονάδα με γιατρό η οποία βρέθηκε στο σημείο στις 5:10. Η γιατρός διαπίστωσε το θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και επίσης διαπίστωσε και πως παρουσίαζε υποστάσεις στο κάτω μέρος του σώματός του.

Ακόμα στην ανακοίνωση του ΕΚΑΒ λέει πως η διακομιδή στο νοσοκομείο του Βόλου έγινε στις 06:18 ώστε να γίνει νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Τέλος η ανακοίνωση κλείνει λέγοντας πως όσοι ανεύθυνα καταλογίζουν ευθύνες ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα μπορούσε να ζήσει αν υπήρχε ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, θα πρέπει πρώτα να περιμένουν την ιατροδικαστική έκθεση και να επιδεικνύουν σεβασμό στη μνήμη του νεκρού και στον πόνο των οικείων του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X