Ελλάδα

Novartis: Ο Μπούγας έβαλε στη σκευωρία τρεις αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου

Novartis: Ο Μπούγας έβαλε στη σκευωρία τρεις αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν ξέρω αν το κατάλαβε ή όχι ο πρόεδρος της Προανακριτικής Ιωάννης Μπουγάς. Στο ζήλο του να υποστηρίξει ότι ο Φρουζής μίλησε για σκευωρία στο σκάνδαλο Novartis, έβαλε στο σχέδιο των σκευωρών και και τρεις αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου. Διαβάστε προσεκτικά τις ερωτωαποκρίσεις του Γιάννη Ραγκούση με τον Κωνσταντίνο Φρουζή και την παρέμβαση Ιωάννη Μπουγά και θα διαπιστώσετε γιατί στην Ελλάδα η λαϊκή ρήση “το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται”  είναι ορθή.

Πιο συγκεκριμένα, υπήρξε ο εξής διάλογος:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Ερώτηση ξανά, κύριε Φρουζή. Θα τη διατυπώσω πολύ συνοπτικά και με απόλυτη σαφήνεια: Οι τρεις αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου –σας είπα προηγουμένως ποιους εννοώ συγκεκριμένα- δηλαδή αυτοί οι οποίοι συνυπέγραψαν την υπαγωγή των τριών ή δύο σε καθεστώς προστατευόμενων μαρτύρων και η κυρία Τουλουπάκη, κατά τη γνώμη σας έχουν διαπράξει σε βάρος σας σκευωρία-πλεκτάνη; Ερώτημα. «Ναι, όχι, δεν ξέρω». Σας παρακαλώ. Είναι σωστό αυτό;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΡΟΥΖΗΣ (Μάρτυς): Εγώ πιστεύω ότι έχοντας την minimum κοινή λογική θα έπρεπε να είχαν πολύ φιλτράρει πολύ περισσότερο –έτσι απαντάω και αυτή είναι η απάντησή μου- την αξιοπιστία και τα λεγόμενα των μαρτύρων.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Ωραία, εντάξει. Άρα, ουσιαστικά δεν έχουν κάνει σκευωρία, λέτε, δεν έχουν κάνει πλεκτάνη.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΓΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Κύριε Ραγκούση, μάλλον τα αντίθετα είπε. Μάλλον το αντίθετο!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Όχι, γιατί είναι άλλο πράγμα να λέει ο κατηγορούμενος ότι εγώ ήθελα να έχουν φιλτράρει παραπάνω και να αποφεύγει να πει «έχουν κάνει σκευωρία» και άλλο να λέει αυτό.

Συμπέρασμα: Αν έχει δίκιο ο Ιωάννης Μπούγας και όχι ο Γιάννης Ραγκούσης, τότε ο Πρόεδρος της Προανακριτικής θεωρείς ότι είναι σκευωροί τρεις αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου. Αυτοί που συνυπέγραψαν την υπαγωγή σε καθεστώς προστατευόμενων μαρτύρων.

Εύγε κύριε Μπούγα. Και σ΄ ανώτερα. Υπάρχουν κι΄άλλοι δικαστικοί που ασχολήθηκαν με τη Novartis. Μη σταματάτε είναι όλοι σκευωροί.

Ο σκευωρός Προβοκάτορας

Σκάνδαλο Novartis: Ο Φρουζής παίρνει 1,8 εκατ. ευρώ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X