Ελλάδα

Ο Γιώργος Αυτιάς ο Κυριάκος και η μαδημένη μαργαρίτα

Ο Γιώργος Αυτιάς ο Κυριάκος και η μαδημένη μαργαρίτα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μόνο τη μαργαρίτα δεν μαδάνε στη Νέα Δημοκρατία για να δουν αν ο Γιώργος Αυτιάς θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής. Είναι απίστευτο και όμως αληθινό!! Πέρασαν μόνο δέκα ημέρες από την αναδίπλωση της Πειραιώς σε ότι αφορά την υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά  για την ευρωβουλή. Οι πληροφορίες τότε από τη Νέα Δημοκρατία έλεγαν ότι τελικά θα είναι υποψήφιος.

Πριν από ένα μήνα περίπου η εκπρόσωπος είχε πει ότι δεν θα είναι υποψήφιος. Λίγο αργότερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης άνοιξε το δρόμο, λέγοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα. Οπότε ο Γιώργος Αυτιάς όπως προαναφέραμε ξαναμπήκε στη λίστα για την Ευρωβουλή.   Τις τελευταίες ώρες, όμως,  συνεργάτες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζουν ότι τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης το ξανασκέπτεται!!!!

Ο λόγος που το ξανασκέπτεται ο αρχηγός της ΝΔ, υποστηρίζουν οι ίδιοι άνθρωποι, είναι ότι ο Γιώργος Αυτιάς απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό που σύμφωνα με τους συνεργάτες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης η ΝΔ το έχει ήδη μαζί της !!!  Μάλιστα πάλι λένε ότι σίγουρα στο ψηφοδέλτιο θα είναι ο Γιώργος Αμυρας ο οποίος απευθύνεται σε πιο κεντροδεξιό κοινό.

Η όλη τακτική της ΝΔ είναι  απολύτως απαράδεκτη καθώς την μια βάζει και την άλλη βγάζει από το ευρωψηφοδέλτιο τον Γιώργο Αυτιά αναλόγως με τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων.

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος παραμένει σιωπηλός και όπως γνωρίζει ο eretikos.gr δεν πρόκειται να πει κουβέντα αν δεν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Υπομονή Γιώργο. Φαίνεται πως δεν μάδησαν όλα τα φύλλα της μαργαρίτας…

Ο Προβοκάτορας

Ο Γκαίμπελς και οι σημερινοί ελεεινοί προπαγανδιστές

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X