Ελλάδα

Ο μπαγάσας του Αλέξη και η μπαγάσικη απάντηση της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου

Ο μπαγάσας του Αλέξη και η μπαγάσικη απάντηση της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αλέξη…μπαγάσα τους ξύπνησες. Μέχρι τον Νικόλα Ασιμο θύμησες και δεν φαντάζεσαι σε ποια. Στην Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, την κοκοβασιμιά. Το φανταζόσουν ποτέ; Μάλλον όχι.

Ε, λοιπόν ήταν αρκετή η ανάρτηση του Αλέξη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «οι απόντες βρήκαν λύση στο πρόβλημα των εμπορικών σημάτων. Θα αφήσουμε το Macedonia στους Βορειομακεδόνες και θα κρατήσουμε εμείς το Makedonia. Πώς δε το σκέφτηκα τόσο καιρό ότι αλλάζοντας το «c» με το «k» θα έλυνα το πρόβλημα… Και αυτός ο Κυριάκος, τόσες φορές ήρθε στο Μαξίμου για το ονοματολογικό, κουβέντα δεν μου είπε. Όλα τα έξυπνα τα κρατάει για τον εαυτό του ο μπαγάσας…».

Τη σκυτάλη πήρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας για να πει  «ο κ. Τσίπρας, όπως κυβέρνησε, έτσι κάνει κι αντιπολίτευση: στο γόνατο. Ποιον κοροϊδεύει ο μπαγάσας»;

Και το κορυφαίο και προφανώς απρόσμενο (δεν περίμενε κανείς να έχει θέση ο Νικόλας Ασιμος στην κουλτούρα της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου) το είπε η ευρωβουλευτίνα της ΝΔ η οποία απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα με τους στίχους «δεν το πιστεύω να με χλευάζεις, σαν σε χαζεύω δεν χαμπαριάζεις», από το τραγούδι «Ρε μπαγάσα».

Τους μπαγάσηδες τους πολιτικούς μας έφτιαξαν τη διάθεση πάλι.

Ο μπαγάσας ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X