Ελλάδα

Παρέλαση Θεσσαλονίκης: Χειροκροτήματα στο “Μακεδονία Ξακουστή”

Παρέλαση Θεσσαλονίκης: Χειροκροτήματα στο “Μακεδονία Ξακουστή”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Παρέλαση Θεσσαλονίκης: Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην οδό Τσιμισκή, στο κέντρο της πόλης με τους μαθητές δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων να λαμβάνουν το χειροκρότημα γονέων αλλά και επισήμων που βρίσκονται στην εξέδρα.

Παιδιά με στολές στα χρώματα της γαλανόλευκης, αλλά και σε άλλους χρωματισμούς, τιμούν με αυτό τον τρόπο την αυριανή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Η παρέλαση “άνοιξε” με τη Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ ακολούθησε η μπάντα του Παπαφείου, η οποία κέρδισε θερμό χειροκρότημα όταν έπαιξε το “Μακεδονία Ξακουστή”.

Δείτε τα βίντεο

Το παρών στην εξέδρα των επισήμων για τη μαθητική παρέλαση έδωσε και ο ευρωβουλευτής, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος ανέφερε:

«Είναι μια ιδιαίτερη μέρα σήμερα για μένα, εδώ υπερήφανα από τη Θεσσαλονίκη. Εχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που παρέλασα κι εγώ ως 15χρονος σημαιοφόρος. Η νέα γενιά δηλώνει εδώ δυνατά τον ελληνισμό μας και τις αξίες μας. Και το κράτος μας έχει υποχρέωση αυτή την Ελλάδα, τις ψυχές των νέων μαθητών, να τις καλλιεργεί περισσότερο».

Με πληροφορίες από Thestival.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X