Ελλάδα

Σαμαράς εναντίον Χρυσοχοΐδη για Novartis και προστατευόμενους μάρτυρες

Σαμαράς εναντίον Χρυσοχοΐδη για Novartis και προστατευόμενους μάρτυρες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέος ενδοκυβερνητικός πονοκέφαλος έχει προκύψει για το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς  είναι έξαλλος με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη εξ αιτίας της στάσης που τηρούν  οι υπηρεσίες του υπουργείου  στην υπόθεση Novartis .

Ο Αντ. Σαμαράς ο οποίος έχει ορκιστεί  «να πάει την υπόθεση μέχρι τέλους» εκνευρίστηκε ιδιαίτερα με την γνωμάτευση του αρμόδιου τμήματος της ΓΑΔΑ για τους προστατευόμενους μάρτυρες,  καθώς η υπηρεσία δεν άναψε το πράσινο φως στους βουλευτές της προανακριτικής να εξετάσουν δια ζώσης τους προστατευόμενους μάρτυρες.

Ο  πρώην πρωθυπουργός δεν έκρυψε ακόμα την ενόχληση του για το γεγονός ότι ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη  κ. Οικονόμου δεν είχε φροντίσει να βάλει φρουρά στους προστατευόμενους μάρτυρες με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν.

Ο ι πληροφορίες λένε ότι ο Αντ. Σαμαράς δεν κρύβει τον εκνευρισμό του  για το πώς χειρίστηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης το θέμα και έχει διαμηνύσει  στο Μέγαρο Μαξίμου ότι πρέπει να ληφθούν «πρωτοβουλίες» που θα ξεμπλοκάρουν την υπόθεση..

Οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη προσπαθούν να κατευνάσουν τα πράγματα, χωρίς ωστόσο να έχουν  καταφέρει να πείσουν τον πρώην πρωθυπουργό, ότι  η νομοθεσία γι αυτές τις περιπτώσεις είναι σαφής και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο παρέμβασης…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X