Ελλάδα

Σε αυτοσχέδιο ρινγκ μετατρέπεται η Κυψέλη μόλις νυχτώσει

Σε αυτοσχέδιο ρινγκ μετατρέπεται η Κυψέλη μόλις νυχτώσει
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η κάμερα του Live News βρέθηκε στην Κυψέλη όπου οι αγώνες μποξ κάνουν κόλαση την ζωή των κατοίκων και κατέγραψε τα παράπονά τους και την καταγγελία τους για την παντελή απουσία της αστυνομίας.

Κάτοικοι που έχουν ξεπεράσει τα όρια της απόγνωσης, και δηλώνουν μόνοι, αβοήθητοι και απελπισμένοι. Στην κάμερα της εκπομπής φαίνονται δύο νεαρά άτομα να ανταλλάσσουν χτυπήματα, ενώ είναι γυμνοί από τη μέση και πάνω, έχουν στηθεί αντικριστά και ανταλλάσσουν με ρυθμό γροθιές.

Στην αυτοσχέδια κερκίδα στη Κυψέλη, περίπου 15 άτομα επευφημούν. Ένας άνδρας με τη μαύρη μπλούζα, σε ρόλο διαιτητή ηρεμεί τους μποξέρ, όμως, η αλήθεια πως οι αυτοσχέδιοι αγώνες γίνονται χωρίς μέτρα ασφαλείας δεν αλλάζει.

Οι κάτοικοι απαιτούν από την Πολιτεία να πάρει μέτρα για την ασφάλεια τόσο των ίδιων, όσο και των νεαρών που συμμετέχουν στους αγώνες μποξ του δρόμου, καθώς κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να τραυματιστούν.

Ανήσυχοι οι κάτοικοι

Στο LIVE NEWS μίλησε η κ. Χρυσούλα, κάτοικος της περιοχής, για το θέμα.

«Εδώ και 25 χρόνια η κατάσταση στη γειτονιά γίνεται ολοένα και χειρότερη, έχει πάρει τον κατήφορο. Η κατάσταση χειροτερεύει και κανείς δεν μας υποστηρίζει. Τα βράδια παίζουν ξύλο. Προχθές τσακώθηκαν, αίματα παντού. Οι κάτοικοι φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε», είπε χαρακτηριστικά η κ. Χρυσούλα.

Στο σκαμνί μοναχός στην Τουρκία: Έδωσε ψωμί και νερό σε αντάρτες

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X