Ελλάδα

Σπίτι: Η νέα τάση στο μπάνιο που… τρελαίνει το Pinterest! video

Σπίτι: Η νέα τάση στο μπάνιο που… τρελαίνει το Pinterest! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην Ελλάδα, είναι αλήθεια πως κάθε άλλο παρά συνηθισμένο είναι το φαινόμενο να υπάρχει πράσινο -οποιουδήποτε είδους πράσινο- στο μπάνιο. Τι θα λέγατε όμως, αν σας διαβεβαιώναμε πως στο εξωτερικό αυτό είναι το Νο1 trend για το σπίτι;

Τα φυτά, λοιπόν, μπορεί να δείξουν πολύ σικ και στιλάτα σε μια μπανιέρα, σε μια γωνιά στο πάτωμα του μπάνιου ή και σε κάποιο σημείο στον νιπτήρα.

Σπιτι που φαίνεται πάντα… βρώμικο; Έξι βήματα που θα σας σώσουν!

Τα πλεονεκτήματα, όμως, δεν έχουν να κάνουν μόνο με το ότι ομορφαίνουν τον χώρο. Στην πραγματικότητα τα φυτά εσωτερικού χώρου βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα φιλτράροντας και κρατώντας εκτός σπιτιού τους ρύπους.

Τα φυτά… αλλάζουν το σπίτι!

Σύμφωνα με έρευνα του Institute of Environmental Biotechnology τα φυτά εσωτερικού χώρου μειώνουν επίσης το στρες και βοηθούν στην αύξηση της δημιουργικότητας.

Για να έχετε, λοιπόν, ένα μπάνιο καθαρό και χωρίς μικρόβια και βακτήρια θα χρειαστεί όπως λέει και το spirossoulis να βάλετε σε αυτό 1-2 φυτά.

Δεν θα πιστεύετε πώς κάνετε «λίφτινγκ» στο σπιτι με… τσιμέντο! video

Δεν είστε σίγουροι για το πώς να διακοσμήσετε ένα φυτό στην μπανιέρα ή την ντουζιέρα σας (γιατί αυτή είναι η τελευταία μόδα) αλλά παρόλα αυτά θέλετε να δοκιμάσετε;

Πάρτε μια γεύση από το βίντεο που θα… αλλάξει το μπάνιο και κατά προέκταση το σπίτι!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X