Ελλάδα

Συνταράχτηκε η Αθήνα από τις βόμβες Φρουζή…

Συνταράχτηκε η Αθήνα από τις βόμβες Φρουζή…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βόμβες, φωτιές, ανατροπές και άλλα θεαματικά στην κατάθεση Φρουζή βλέπουν ιστότοποι που κινούνται σε φιλοκυβερνητική γραμμή. Με πίεσε η Ελένη Τουλουπάκη να μιλήσω για πολιτικά πρόσωπα, φέρεται να κατέθεσε στην προανακριτική επιτροπή, πανηγυρίζουν οι ίδιοι ιστότοποι.

Αλήθεια γιατί θα τον ρωτήσει η εισαγγελέας Διαφθοράς; Για τον περιπτερά της γωνίας ή μήπως για τον γιατρό της Ανω Κολοπετινίτσας; Και τί θα απαντούσε ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου Novartis, ο οποίος σύμφωνα με τη δικογραφία, “λάδωσε” μερικές χιλιάδες γιατρούς.

Αλήθεια συνάδελφοι, εσείς που πανηγυρίζετε για τις βόμβες και τις φωτιές Φρουζή, που βλέπετε ανατροπές, τί θα τον ρωτούσατε αν σας έδινε συνέντευξη; Μήπως, για το αν μαγείρευε καλά η μαμά του, ποιο κρασί προτιμά, αν πίνει λευκό ή κόκκινο και ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό;

Αν αυτές τις ερωτήσεις κάνατε αγαπητοί συνάδελφοι, θα είχατε απολυθεί από τον αρχισυντάκτη σας, αν βεβαίως δεν ήταν στη λίστα της Novartis, που αποκάλυψε ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης.

Ας είμαστε σοβαροί. Πρόκειται για απόλυτα αναμενόμενες και τετριμμένες απαντήσεις, όπως κι΄ εκείνες του Νίκου Μανιαδάκη. Και θα τις επαναλαμβάνουν μονότονα. Με πίεσε η κυρία Τουλουπάκη θα λένε σαν δίσκο σε χαλασμένο γραμμόφωνο.

Κι΄ εμείς οι δημοσιογράφοι, αν είμαστε σοβαροί, θα τις αξιολογούμε αναλόγως και πολύ περισσότερο θα αξιολογούμε την Προανακριτική Επιτροπή. Από τις ερωτήσεις και την τυχόν πίεση που θα ασκήσουν τα μέλη της, θα καταλάβουμε πολύ καλά, αν θέλουν να βρεθεί η αλήθεια για το τεράστιο σκάνδαλο ή θα δώσουν βήμα στον Κωνσταντίνο Φρουζή να αναπτύξει το υπερασπιστικό του αφήγημα…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X