Ελλάδα

Συντάξεις Ιανουαρίου: Πότε μπαίνουν… χωρίς «τσεκούρι»!

Συντάξεις Ιανουαρίου: Πότε μπαίνουν… χωρίς «τσεκούρι»!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα Χριστούγεννα… κοντεύουν και μαζί και η πληρωμή για τις συντάξεις Ιανουαρίου. Θα είναι οι πρώτες συντάξεις του 2019, οι οποίες όχι μόνο δεν θα είναι μικρότερες, όπως σας έλεγε… διαρκώς τους τελευταίους μήνες ο eretikos.gr… Αλλά σε 620.000 περιπτώσεις θα είναι και αυξημένες!

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Ιανουαρίου

Συγκεκριμένα στις 19 Δεκεμβρίου θα προπληρωθούν οι κύριες συντάξεις από τον ΕΦΚΑ στους συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες. Στις 21 Δεκεμβρίου στις λοιπές κατηγορίες. Οι επικουρικές θα καταβληθούν από το ΕΤΕΑΕΠ στις 27 Δεκεμβρίου.

«Οι συντάξεις όχι μόνο δεν περικόπτονται, όπως λέγαμε από το 2017 έχοντας την εικόνα για την καλή πορεία των οικονομικών, αλλά υπάρχουν και 620.000 συντάξεις που θα είναι αυξημένες μετά τον επανυπολογισμό, με βάση το ν.4387/16», επεσήμανε πρόσφατα, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος.

«Φακέλωμα» στους τραπεζικούς λογαριασμούς των φορολογούμενων ετοιμάζει η ΑΑΔΕ!

Οι δικαιούχοι θα λάβουν την συνολική αύξηση που δικαιούνται (ύψους 100 ευρώ περίπου) σε 5 ετήσιες δόσεις, αρχής γενομένης από το 2019 έως και το 2023.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X