Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Η πολιτική ελίτ ενορχηστρώνει τον ρεβανσισμό

ΣΥΡΙΖΑ: Η πολιτική ελίτ ενορχηστρώνει τον ρεβανσισμό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Novartis. Για «Ρεβανσισμό»… κάνει λόγο ο  ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις στο σκάνδαλο Novartis.

Η αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι «Η πολιτική ελίτ που ευθύνεται για το σκάνδαλο Novartis, ενορχηστρώνει τώρα και δεύτερο σκάνδαλο», προσθέτοντας, «αυτό της συγκάλυψης και του ρεβανσισμού για όσους το ανέδειξαν.

Στη συνέχεια σχολίασε ότι «οι εκπρόσωποι του παλιού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος επιχειρούν μια πρωτοφανή θεσμική παρεκτροπή, έναν χυδαίο πολιτικό αντιπερισπασμό. Θα συνθλιβούν από το βάρος της αθλιότητάς τους», τονίζει.

Καταλήγοντας, καλούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να μην κρυφτεί πίσω από την ανάσυρση των μηνύσεων Σαμαρά- Βενιζέλου» ενώ με ”απειλητικό ύφος” λέει στον Πρωθυπουργό ότι « αν τολμάει, -ας κάνει- εξεταστική, προανακριτική, να στήσει ειδικά δικαστήρια ή ό,τι άλλο του ταιριάζει, για να μάθει όλος ο Ελληνικός λαός ποιο είναι το σκάνδαλο και ποια η σκευωρία».

Η ΝΔ με την σειρά της κάνει λόγω για ήττα και ότι γι’αυτό ζητάει ρεβάνς ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της Novartis.

Το κυβερνών κόμμα προσθέτει στην ανακοίνωσή του: «Εμείς ζητάμε μόνο την αλήθεια. Ας μην την προσβάλουν, λοιπόν, οι οπαδοί του ”ή εμείς ή αυτοί”», αναφέρουν.

Τέλος,τονίζουν: «Και όσοι μόλυναν τη δημόσια ζωή με φαινόμενα ”Ρασπούτιν” ας μην προκαλούν την μνήμη των Ελλήνων. Είπαμε: Προχωράμε, αλλά δεν ξεχνάμε!».

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Βαρουφάκης: Χρέος μου να ηχογραφώ το Eurogroup

Πειραιάς: Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης βρέθηκε σε κοντέινερ με μπανάνες

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X