Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο πριν από το ναι στη Σακελλαροπούλου

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο πριν από το ναι στη Σακελλαροπούλου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με ένα τηλεφώνημα   που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, επισφράγισε την άποψη των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να δώσουν την θετική τους ψήφο από την πρώτη ψηφοφορία στην Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Χθες το μεσημέρι, λίγο πριν βγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία έλεγε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για την θέση του προέδρου της Δημοκρατίας,  ο  Αλέξης Τσίπρας  σήκωσε το τηλέφωνο και μίλησε με  τον Προκόπη Παυλόπουλο .

Οι πληροφορίες λένε ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας  είπε στον Αλέξη Τσίπρα  για μια ακόμη φορά,   ότι εφόσον δεν προτάθηκε και από τον πρωθυπουργό, δεν επιθυμεί να διεκδικήσει ξανά την προεδρεία. Το τηλεφώνημα ανάμεσα στους δύο άνδρες έγινε σε πολύ καλό κλίμα, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας διατηρεί πάντα καλές σχέσεις με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο  Προκόπης Παυλόπουλος ευχαρίστησε μάλιστα  τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης  για την τιμητική  πρόταση που του  έκανε, αλλά και για την επιμονή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητα  αυτή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X