Ελλάδα

Τα φαβορί του ΣΥΡΙΖΑ για την ευρωβουλή

Τα φαβορί του ΣΥΡΙΖΑ για την ευρωβουλή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα πρώτα αποτελέσματα  των δημοσκοπήσεων που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για  την αποδοχή που έχουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές τους στην κοινωνία έχουν αρχίσει να φτάνουν στην Κουμουνδούρου.

  Σύμφωνα με πληροφορίες  στην πρώτη  εξάδα- και πρίν ανακοινωθεί ο Αλέξης Γεωργούλης-  βρίσκονται ο Δημήτρης Παπαδημούλης , ο Κώστα Αρβανίτης, ο Στέλιος Κούλογλου , ο Πέτρος Κόκκαλης, ο Δημήτρης Πλουμπίδης και η Ραλλία Χριστίδου.

Ο εναγκαλισμός του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο φαίνεται ότι του έχει δημιουργήσει προβλήματα στο σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ γεγονός που αποτυπώνεται και στις  μετρήσεις .

Έτσι δεν είναι διόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Καλαμάτα όπου μιλούσε ο πρωθυπουργός  προκειμένου να  αναθερμάνει τις σχέσης του με τον Αλέξη Τσίπρα καθώς αντιλαμβάνεται ότι στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει μεγάλο θέμα  μετα τον εναγκαλισμό του με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο.

.Φρόντισε και να φωτογραφηθεί προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα προς τους ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος ότι όλα βαίνουν καλά με το κόμμα αφού ο Αλέξης Τσίπρας τον …συγχώρεσε !!!

Η κατσαρίδα της δημοσιογραφίας ξαναχτύπησε με ινδιάνικο χορό…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X