Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Μια φοιτήτρια ζούσε “Big Brother” στο σπίτι της

Θεσσαλονίκη: Μια φοιτήτρια ζούσε “Big Brother” στο σπίτι της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θεσσαλονίκη: Μια φοιτήτρια ζούσε ένα “Big Brother” μέσα στο ίδιο της το σπίτι….Αυτός που της νοίκιασε το διαμέρισμα είχε βάλει κρυφή κάμερα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και ο επιχειρηματίας το μίσθωνε στη φοιτήτρια από τις αρχές του Σεπτέμβρη. Η νεαρή, διαπίστωσε ότι πάνω από την κρεβατοκάμαρα, εξείχε ένα εξάρτημα, το οποίο ήταν τοποθετημένο μέσα στον τοίχο.

Η φοιτήτρια ειδιοποίησε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να πάει στο διαμέρισμα προκειμένου να τον ενημερώσει για το αντικείμενο που είχε εντοπίσει.

Ο ιδιοκτήτης την διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για εξάρτημα από το σύστημα συναγερμού, όμως η φοιτήτρια φάνηκε δύσπιστη και έτσι κάλεσε έναν γνωστό της, ο οποίος γνωρίζει από ηλεκτρολογικά.

Αφού εξέτασε το εξάρτημα, διαπίστωσε ότι δεν αποτελεί μέρος του συστήματος συναγερμού, αλλά πρόκειται για μια κρυφή κάμερα που είχε τη δυνατότητα να καταγράψει χωρίς ήχο αλλά με εικόνα την οποιαδήποτε κίνηση, ακόμη και με κλειστά τα φώτα.

Η κοπέλα άμεσα απευθύνθηκε στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα, όπου κατέθεσε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη για παράνομη καταγραφή της προσωπικής της ζωής και περί παραβίασης των προσωπικών της δεδομένων.

Ο εντοπισμός του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος από την Αστυνομία δεν κατέστη εφικτός στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Τελικά, προσήλθε ο ίδιος λίγες μέρες αργότερα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, καταθέτοντας ότι πράγματι πρόκειται για μια κάμερα, η οποία ωστόσο δεν βρισκόταν σε λειτουργία.

Η κάμερα κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαπιστωθεί αν κατέγραφε ή όχι την προσωπική ζωή της νεαρής φοιτήτριας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X