Ελλάδα

Τί φόβισε τον Κυριάκο και τη Νέα Δηγμοκρατία

Τί φόβισε τον Κυριάκο και τη Νέα Δηγμοκρατία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Διόλου αθώα δεν ήταν η δήλωση που έγινε από τον αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ο ίδιος ουδέποτε είπε ότι όποιος ψήφισε την συμφωνία των Πρεσπών  είναι προδότης. Η πρεμούρα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνει αυτή την δήλωση έχει να κάνει με το κλίμα έντασης που επικρατεί στην Βόρεια Ελλάδα όπου διάφοροι  ακραίοι τρομοκρατούν τους βουλευτές της ΝΔ.

Το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει πανικό στην Πειραιώς, καθώς για πρώτη φορά τα τελευταία εικοσιτετράωρα σκέφτηκαν ότι εάν ξεφύγει η κατάσταση ή εάν πάθει κάτι σοβαρό κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ,  θα επωμιστεί και αυτός ένα μερίδιο ευθύνης καθώς σήκωσε ιδιαίτερα τους τόνους.

Έτσι μετά από σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΝΔ, αποφασίστηκε να πέσουν οι τόνοι και ο ίδιος να κάνει μια δήλωση, που θα  τυπικά θα τον εμφανίζει αποστασιοποιημένο από τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Στην κυβέρνηση φυσικά  δεν θεωρούν ότι ο αρχηγός της ΝΔ μπορεί να ξεμπερδέψει τόσο εύκολα από την όλη ιστορία, καθώς πιστεύουν  ότι τόσο ο ίδιος όσο και στελέχη του κόμματος του πυροδότησαν την κατάσταση με τις δηλώσεις τους…

Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη θα αναφέρουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε στον αρχισυντάκτη του Economist ότι «δεν θα έλεγα ποτέ κάποιον προδότη επειδή στηρίζει την Συμφωνία, ούτε θα υποστήριζα την βία που ασκήθηκε τις τελευταίες ημέρες».

Γιώργος Χρηστάκης

Μητσοτάκης: Δεν θα έλεγα ποτέ κάποιον προδότη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X