Ελλάδα

Το εισιτήριο του Κυριάκου στον αγώνα του NBA

Το εισιτήριο του Κυριάκου στον αγώνα του NBA
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βγήκαν διάφοροι κακεντρεχείς και άρχισαν να κάνουν σχόλια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα, που παρακολούθησαν αγώνα του NBA στις ΗΠΑ. Δεν αναφέρθηκαν στην πράξη αυτή καθεαυτή, για την οποία κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα από τη στιγμή που στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του αρέσει το μπάσκετ.

Μίλησαν και άφησαν υπονοούμενα για το εισιτήριο, το οποίο για τη θέση που κάθισε ο πρωθυπουργός κοστίζει 2.300 ευρώ. Που σημαίνει 4.600 μαζί με τη σύζυγό του.

Δεν πέφτει λόγος σε κανένα αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πλήρωσε τα δύο εισιτήρια από την τσέπη του ή αν ήταν προσκεκλημένος της ομάδας ή κάποιου άλλου. Θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να μεμφθεί τον πρωθυπουργό αν τα εισιτήρια πληρώθηκαν από το δημόσιο κορβανά. Και δεν φαντάζομαι να έκανε τέτοιο ατόπημα, αφού στη χώρα μας θα ξεσηκωνόταν οι αριστερές…πέτρες (οι δεξιές θα παρέμεναν σταθερές στη θέση τους). Βέβαια μεγάλος τζερτζελές δεν θα γινόταν (όπως στο παρελθόν με τον Πάνο Καμμένο στο Λονδίνο) από τη στιγμή που τα κανάλια, οι περισσότεροι ιστότοποι και εφημερίδες είναι σε διατεταγμένη κυβερνητική υπηρεσία…

Και καλό θα ήταν να βγει μία ανακοίνωση από το Μαξίμου, γιατί μπορεί να μην είναι μεγάλο το ποσό, αλλά όπως γνωρίζουμε η «γυναίκα του Καίσαρα πρέπει και να φαίνεται έντιμη».

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X