Ελλάδα

Βάσεις 2019 ΓΕΛ: 47χρονη μητέρα μπήκε πρώτη στην Ιατρική!

Βάσεις 2019 ΓΕΛ: 47χρονη μητέρα μπήκε πρώτη στην Ιατρική!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν σταματούν, από το πρωί της Τρίτης, 27.08.2019, που ανακοινώθηκαν οι βάσεις, να βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας ιστορίες επιτυχίας από τις φετινές Πανελλήνιες, κάτι που σχολίασε μέχρι και ο πρωθυπουργός της χώρας.

Μια ακόμη, είναι πραγματικά εντυπωσιακή και πρωταγωνιστεί η κυρία Σμαράγδα Λιάτσικου.

Είναι 47 ετών. Είναι εργαζόμενη. Είναι μητέρα δύο παιδιών. Ε, πλέον είναι και αριστούχος, μπαίνοντας πρώτη στην Ιατρική Σχολή της Λάρισας!

Βάσεις: Πρώτος μάγκας! Έγραψε 19,9 στα μαθηματικά χωρίς φροντιστήριο!

Συμμετείχε στις φετινές Πανελλήνιες και έβγαλε… μόλις 19.435 μόρια!

Οι βάσεις… την έστειλαν στα ουράνια!

Είναι απόφοιτη του 3ου ΕΠΑΛ στον Βόλο και η Ιατρική στην Λάρισα ήταν η μοναδική σχολή που είχε δηλώσει στο μηχανογραφικό που κατέθεσε! Τόσο σίγουρη ήταν ότι αυτός είναι ο ένας και μοναδικός στόχος της! Συγκεντρώθηκε, προσπάθησε και δικαιώθηκε!

Η αριστούχος, μιλώντας στο magnesianews, αποκάλυψε πως βρισκόταν στην δουλειά της (σ.σ. εργάζεται ως βοηθός νοσηλεύτρια σε μια ιδιωτική κλινική στην πόλη) όταν έμαθε τα… καλά μαντάτα!

Βάσεις: Συγκίνηση! Πέρασε στο Πανεπιστήμιο ο γιος του Κώστα Ευριπιώτη!

Τονίζει πως… για δύο ώρες έκλαιγε από την συγκίνηση, ενώ συμπληρώνει πως… διάβαζε παντού και πάντα. Μέχρι και στην δουλειά της, με τους συναδέλφους να την… εξετάζουν!

Τα παιδιά της, 19 και 21 ετών είναι εξαιρετικά υπερήφανα, όπως και η ίδια, που συγκινημένη δήλωσε πόσο χαρούμενη είναι που πέτυχε τον -εξαιρετικά δύσκολο- στόχο της και μάλιστα χωρίς φροντιστήρια!

Πολύτεκνη μάνα μπήκε πρώτη στο Πανεπιστήμιο!

Καλή σταδιοδρομία κυρία Σμαράγδα, αποτελείτε παράδειγμα!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X