Ελλάδα

Βελόπουλος: Η αθώα…απάτη των 1,3 εκατομμυρίων ευρώ!

Βελόπουλος: Η αθώα…απάτη των 1,3 εκατομμυρίων ευρώ!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Α, όλα κι΄όλα. Από θεοσεβούμενο άνθρωπο, ο οποίος μάλιστα για να φωτίσει το ποίμνιο (το φώτισε τόσο πολύ που τον έστειλε στην Ευρωβουλή), πουλάει και χειρόγραφες επιστολές του Ιησού, αυτό που έγινε δεν το περίμενα.

Οχι, κύριε Κυριάκο Βελόπουλε δεν περίμενα ότι θα βάζατε υποψήφιο στο ευρωψηφοδέλτιο τον Φράγκο Εμμανουήλ (Φραγκούλη) και θα τον παρουσιάζατε τον Φραγκούλη Φράγκο, τον πρώην αρχηγό ΓΕΣ και πρώην υπουργό Αμυνας.

Πράγμα που όπως υποστηρίζει η εφημερίδα το Εθνος εξόργισε τον Φράγκο Φραγκούλη, τον πρώην υπουργό.

Νομίζω Κυριάκο Βελόπουλε, όχι μόνο θα πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη από τον πρώην αρχηγό ΓΕΣ, αλλά και να εξομολογηθείτε (ως θεοσεβούμενος άνθρωπος που πουλούσε χειρόγραφες επιστολές του Ιησού) και να ζητήσετε συγγνώμη για την απάτη (έστω αυτή την αθώα. Τη λέω αθώα γιατί δεν πιστεύω ότι, ως θεοσεβούμενος το επαναλαμβάνω, το κάνατε συνειδητά και οργανωμένα) που διαπράξατε.

Και το ωραίο ξέρετε ποιο είναι; Ο Φράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης) ήρθε δεύτερος και θα πάει στην Ευρωβουλή μετά την παραίτηση (όπως είπε και αν δεν το ξανασκεφτεί) του Κυριάκου Βελόπουλου. Και βεβαίως θα εισπράττει και την παχυλή αμοιβή του ευρωβουλευτή, που στα 5 χρόνια φτάνει τα 1,3 εκατ. ευρώ.

Ο Προβοκάτορας

Τί έκανες στον…πόλεμο Πάνο Σκουρλέτη;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X