Ελλάδα

Βρούτσης-Μηταράκης: Εδώ υπάρχει μία μεγάλη αγάπη…

Βρούτσης-Μηταράκης: Εδώ υπάρχει μία μεγάλη αγάπη…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Καλύτερα το μεταναστευτικό παρά με τον Βρούτση» φέρετε να είπε σε δικούς του ανθρώπους ο Νότης Μηταράκης ο οποίος όπως είναι γνωστό το διάστημα πριν γίνει υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής είχε σκληρές κόντρες με τον υπουργό Εργασίας για το ασφαλιστικό.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι ότι ο Νότης Μηταράκης προτιμάει το σημερινό του πόστο του  αν και εσχάτως τον έφερε σε αντιπαράθεση με τον ίδιο τον πρωθυπουργό παρά την συγκατοίκηση με τον υπουργό Εργασίας.

Σκεφτείτε δηλαδή τι τράβηξε ο άνθρωπος για να προτιμά το υπουργείο που θα του στοιχίσει τη θέση στην κυβέρνηση, αφού όπως σας ενημέρωσε ο eretikos.gr μπήκε στη “μαύρη λίστα” του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πάντως και οι δύο δεν φαίνεται ότι θα ξεμπερδέψουν εύκολα με τα προβλήματα τους. Ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να περάσει δύσκολα, αν ξεκινήσουν οι εργασίες για τα κλειστά κέντρα στα νησιά, ενώ ο Γιάννης Βρούτσης έχει να αντιμετωπίσει την οργή των πολιτών, καθώς τους φλόμωσε στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα για  αυξήσεις και τελικά δεν έγινε τίποτα…

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X