Ελλάδα

Υπόθεση νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στον εισαγγελέα ως ύποπτη η Πισπιρίγκου

Υπόθεση νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στον εισαγγελέα ως ύποπτη η Πισπιρίγκου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Υπόθεση νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μοναδική ύποπτη στις υποθέσεις των θανάτων της 3χρονης Μαλένας και της μόλις έξι μηνών Ίριδας είναι η μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία καλείται να δώσει εξηγήσεις.

Οι δυο αρμόδιοι εισαγγελείς , οι οποίοι διέταξαν την έρευνα για τα αίτια θανάτου των δυο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη Πισπιρίγκου, διαβίβασαν παραγγελία προς το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ζητώντας να λάβουν ανωμοτί κατάθεση από την ήδη προφυλακισμένη για την δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιοποίνων πράξεων .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα εντός της εβδομάδας οι αστυνομικοί θα μεταβούν στις φυλακές Κορυδαλλού , όπου κρατείται η 33χρονη προκειμένου να την ενημερώσουν και να της δώσουν προθεσμία. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία από την πρώτη στιγμή έχει αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή στους θανάτους των παιδιών της, και οι συνήγοροι της θα ενημερωθούν για τα στοιχεία της δικογραφίας ώστε να προετοιμάσουν τις αναγκαίες εξηγήσεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X