Θέμα

Ένα προς ένα τα αστυνομικά αίσχη που ανέφερε ο Τσίπρας! video

Ένα προς ένα τα αστυνομικά αίσχη που ανέφερε ο Τσίπρας! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην ομιλία του στην Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε σε χαρακτηριστικά παραδείγματα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέβαλε την αστυνομική πυγμή για την καταστολή διαδηλώσεων, αντιδράσεων, ακόμα και λογοκρισία στην Τέχνη.

«Σας κατηγορώ, ότι συνειδητά στήνετε ένα σκηνικό αστυνομικού κράτους. Κι αυτό αποκαλύφθηκε βήμα-βήμα», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Θυμίζουμε τις περιπτώσεις με βίντεο, όπως τις ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Όταν τον Οκτώβρη του 2019, η αστυνομία έμπαινε σε κινηματογράφους για να βγάζει νέους ανθρώπους σηκωτούς επειδή έβλεπαν το “Joker”.

«Πότε είστε πρωθυπουργός και πότε προβοκάτορας;» – Δεύτερος γύρος… σφοδρής επίθεσης Τσίπρα στον Μητσοτάκη! video

https://www.youtube.com/watch?v=8wX6L16QtCg&feature=emb_title

Όταν το Δεκέμβρη του 2019, μαινόμενοι άνδρες της ΔΡΑΣΗ έμπαιναν στο σπίτι του Δημήτρη Ινδαρέ, τον έδεναν πισθάγκωνα, του έβαζαν κουκούλα και τον βασάνιζαν.

Όταν τον περασμένο Φλεβάρη, άνδρες των ΜΑΤ στη Χίο έσπαγαν αμάξια και έβριζαν τους κατοίκους αποκαλώντας τους τουρκόσπορους.

Όταν η αστυνομία τον Οκτώβρη, ξυλοκοπούσε και προχωρούσε σε συλλήψεις μαθητών στο Μαρούσι, τους οποίους κρατούσε επί τέσσερις μέρες φυλακισμένους στη ΓΑΔΑ σαν κοινούς εγκληματίες.

Ο Νίκος Ρωμανός μας βγάζει τρελούς σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση! video

Όταν τον Ιούνιο, κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου στον Βόλο, ο 27χρονος Βασίλης Μάγγος έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού από άνδρες των ΜΑΤ και ΟΠΚΕ και ένα μήνα μετά άφηνε την τελευταία του πνοή.

Όταν το Μάϊο η αστυνομία επιτέθηκε αναίτια σε νέους και νέες που απλά κάθονταν στις πλατείες στην Αγ. Παρασκευή, την Κυψέλη, την Καλλιθέα και την Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

Όταν άνδρες των ΜΑΤ το Νοέμβρη, ψέκαζαν πεντάχρονο παιδί με τη μητέρα του σε έφοδό τους σε καφετέρια στο Γαλάτσι.

Μαρία Σπυράκη: «Απαγορεύεται να διαμαρτύρονται οι πολίτες από τα μπαλκόνια»! video

Όταν τα ΜΑΤ επιτέθηκαν αναίτια στους χιλιάδες ανθρώπους που γιόρταζαν μια σπουδαία δημοκρατική νίκη της κοινωνίας μας, την καταδίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X