Επιλογές

Ε. Αντώναρος: Παρακαλώ τσάι και κουλουράκια στον κύριο Φρουζή…

Ε. Αντώναρος: Παρακαλώ τσάι και κουλουράκια στον κύριο Φρουζή…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν ξέρω αν η Ελένη Τουλουπάκη κατά την ανάκριση για το σκάνδαλο Novartis κέρασε τσάι και κουλουράκια τον Κωνσταντίνο Φρουζή . Αν δεν το έκανε είναι σίγουρα λόγος να βγαίνει σήμερα ο Φρουζής και να την κατηγορεί πως τον πίεσε. Ακους εκεί. Είναι δυνατόν να μην του σερβίρετε τσάι και κουλουράκια και να θέλετε να ομολογήσει. Ντροπή σας κυρία Τουλουπάκη και νόμιζα πως είσαστε φιλόξενη εισαγγελέας…

Κι΄αν έχετε άλλη αντίληψη για το πως γίνονται οι ανακρίσεις, δεν έχετε παρά να διαβάσετε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου και να τη συγκρίνετε με την κατάθεση Φρουζή περί άσκησης πίεσης. Γιατί με αυτά που γράφονται σε αυτή τη χώρα θα τρελαθούμε μαζικά.

Γράφει λοιπόν ο Ευάγγελος Αντώναρος

«Θα πρότεινα σε όλους τους δημοσιογράφους ( αλλά και τους βουλευτές) που εξεγείρονται γιατί, λέει, μια ανακρίτρια “πιέζει” ένα μάρτυρα ( που σημειωτέον είναι και κατηγορούμενος να δούν μια εξαιρετική σειρά στο Νέτφλιξ. Λέγεται Criminal και παρουσιάζει πως γίνονται οι ανακρίσεις σε τέσσερις χώρες. Αγγλια, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία. Κατ αρχάς όλα καταγράφονται σε μαγνητόφωνο. Μετά οι ανακριτές εναλλάσσονται — για να φέρνουν σε δυσκολη θέση το πρόσωπο που ανακρίνουν. Και η ανακριση μόνο με το γάντι δεν γίνεται. Και με πίεση. Και με φοβερα. . Και με έξυπνες τακτικές. Και με τη μεθοδο του καλού και του κακού ανακριτή. Και με δόλωματα φυσικά. Ετσι για να μη νομίζουν κάποιοι ότι η ανάκριση πρέπει να γίνεται με τσαι και κουλουράκια.».

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2525385407739476

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X