Επιλογές

ΚΙΝ.ΑΛ.: Οι Παπανδρεϊκοί έτοιμοι να τα τινάξουν όλα στον αέρα…

ΚΙΝ.ΑΛ.: Οι Παπανδρεϊκοί έτοιμοι να τα τινάξουν όλα στον αέρα…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με ηφαίστειο που βράζει θα μπορούσε κανείς να παρομοιάσει το ΚΙΝ.ΑΛ., αν το μέγεθος επέτρεπε τέτοιες συγκρίσεις. Πάντως, το Κίνημα βρίσκεται σε κατάσταση βρασμού λόγω των υποψηφιοτήτων για τις επόμενες εκλογές.

Οι διαγκωνισμοί, οι διαβολές, τα χτυπήματα κάτω από τη μέση δίνουν και παίρνουν (για παράδειγμα υποψήφιος λέει σε συνομιλητές του μην ψηφίσετε τον τάδε γιατί θα πάει την έδρα κατευθείαν στο… τάδε κόμμα).

Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα συμβαίνουν για τις περιφέρειες όπου θα είναι υποψήφιοι οι κορυφαίοι του ΚΙΝ.ΑΛ.

Και δεν θα πούμε τίποτα περισσότερο. Απλά θα παραθέσουμε την ανάρτηση του Σωκράτη Ξυνίδη, στενού συνεργάτη και φίλου του Γιώργου Παπανδρέου. Εγραψε λοιπόν ο Σωκράτης Ξυνίδης το εξής προειδοποιητικό και απειλητικό μήνυμα:

Προς Πρόεδρο ΚΙΝ.ΑΛΛ.: Αν -λέω αν- υπάρχουν σκέψεις σε φίλους και συνεργάτες σας, για επόμενη Βουλή χωρίς Γιώργο Παπανδρέου, η πορεία μας δεν θα είναι σαν του Σεπτεμβρίου του 2015, όταν σκύψαμε κεφάλι στις μεθοδεύσεις για να μην τινάξουμε στον αέρα ό,τι είχε απομείνει από την παράταξη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X